Az ballib áfium ellen való orvosság

Góg és Demagóg fiai

Góg és Demagóg fiai

Egyedül a színpadon

MZP a balek avagy a haszontalanná vált hasznos hülye magányossága.

2022. április 04. - Gógita

 

image 6483441 (8)

 

Sic transit gloria mundi. És így múlt el a világ dicsősége Márky-Zay Péter számára.

Oké, tudom, volt ott pár szomorú alak még (mind a saját családtagja), de ő hat párt MINISZTERELNÖK jelöltje volt! Hat párt állt mögötte. Hat párt "kapitánya" volt.
Még vasárnap reggel is, amikor még éltek remények. Amikor még a törpe is óriásnak képzelhette magát, vagy egyszerűen nem tudta, nem akarta belátni, hogy törpe.

És jött az este. A BUKÁS. És a törpe EGYEDÜL MARADT!
A hat pártból senki nem állt mögé, hogy osztozzon a bukásban.
Sz..nak és bajnak nincs gazdája, vagy ha van akkor az a kijelölt BŰNBAK!

Tudott volt, hogy ez lesz, hogy így lesz, ha beüt a krach. De így látva más.
Nem volt alkalmas, nem volt rátermett, beszélt össze-vissza jó sok hülyeséget. ... De mégis csak megbízták ezzel.
Hat párt. Hat ellenzéki párt.
És a végén nem állt mellette senki. Egy sem. Még az sem, aki maga helyett tolta őt a színpadra hirtelen és váratlanul.
Hol volt ezen az estén Karácsony Gergely?
Hol volt aki kinevezte kapitánynak? Gyurcsány Ferenc?
Hol volt Jakab Péter? És a többi "megbízó"?

Ott állt tök egyedül. Magára hagyva, kiközösítve, MEGALÁZVA! És megszégyenítve még azok által is, akik maguk előtt tolták faltörőként, "keresztény" csaliként.
De nem jött be a csali. A csalás.
Amikor nem keresztények bújtak egy messiás-komplexusos, a saját kereszténységét is félreértő ember mögé. Akit elkapott a gépszíj, a 15 perc hírnév hagymázos lázálma, és bűvölete. De ez egy másik történet.

Nem jött be, nem hasznos már, hát ELDOBTÁK!
Látványosan. Megalázón.

Az ellenzékről sok rossz elmondható, de ez a húzás! Ez még hozzájuk is méltatlan.
Oké, MZP-hez magához nem méltatlan, mert ő sem különb. Nem tudott méltósággal veszíteni, Milosevicsezés, Hitlerezés nélkül. Csakis az ellenfelet hibáztatva, sározva. Tovább. Minimális önreflexió, önkritika nélkül. Ahogy az egész kampányban.
Szóval nem MZP-t sajnálom. Azt kapta, ami járt.
Ami a vesztes osztályrésze.

Jakab hárította rá először a bukás MINDEN felelősségét, aztán a nagyfőnök GyF, és jönnek majd a többiek is. Mosakodni kell. Felelős kell.
El kell vinni a balhét.
El is fogja. A magára hagyott kapitány. A zátonyra vitt hajón.




A bejegyzés trackback címe:

https://kuntakinte100.blog.hu/api/trackback/id/tr2017796895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhes ló 2022.04.04. 08:02:16

Pontos és találó.
Ez van.
A politika mocskos műfaj.

élveteg 2022.04.04. 08:24:52

Nem kedveltem ezt a kutyaütőt de tegnap megsajnáltam még úgy is hogy szokás szerint öszevissza beszélt belekverte a Hitlert stb De tényleg miféle emberek a szövetségesei ? Egyetlenegynek nem volt annyi gerince hogy legalább odaáljon mögé ,esetleg megköszönje neki a munkát amit a kampányba tett

Ekrü 2022.04.04. 08:34:32

Hogy is szól a mondás? Aki korpa közé keveredik..... Ez az ellenzék meg a gerinctelen emberek gyülekezete, kb ezt várhatná az ország is tőlük,ha (soha ne következzen be) nyernének.

DFK 2022.04.04. 08:38:50

Pont azt kapta, amit érdemelt.
Azt is tudtuk, ilyenek a "baràtai".

blaubner 2022.04.04. 08:40:38

a történelmi hűség kedvéért: ma reggel azt nyilatkozta az egyik ellenzéki politikus (talán varju lászló?), hogy márki-zay maga kérte, hogy ne legyen ott senki más csak a családja.

tiltsál ki te gyökér 2022.04.04. 08:47:47

Van egy film- Great White Hype - Pofonláda.
Nagyon jó és alulértékelt film, arról szól, hogy unalmas, hogy két fekete boxol mindig, ezért előszednek egy fehér boxolót, aztán felépítik rá az év meccsét, amikor majd a fehér ír kiáll a fekete ellen. Na, annak ilyen a vége, hogy gyakorlatilag már mindenki a meccs utáni bulin van, amikor a fehér csávó még mindig a ringben fekszik, akkora zakót kapott. És mindenki szarik rá. Hatalmas.

Na, hát ez a jó MZP azt kapta, amit megérdemelt.
Ennél cikibb beszédet még ember nem mondott, nézni is kellemetlen volt, hogy 300 embernek mondja, hogy nyugodjatok le (gyakorlatilag majdnem sírtak), menjetek haza (nehogy forradalmat csináljatok, és elfoglaljátok a teljes buszmegállót) és hogy a Hitler meg a Milosevics.

És ez az ember állítólag marketingigazgató volt valamikor. Aham.

Ozsetan 2022.04.04. 08:48:17

A hatok közül Márki-Zayt senki sem bízta meg. Ö kiáltotta ki magát egyetlen alkalmas kihívónak. Budapest, Vas, talán Baranya is, hitt neki és megválasztották Messiásnak. Mesterházi, Juhász után most már neki is köszönhető a kétharmad. Holott lett volna européer, egyben szláv lelkületű, valószínű győztes jelölt is.

nemecsekerno_007 2022.04.04. 08:49:11

Ilyen ez a pop-szakma :))))))))))))))

Az ígéretes gyerekszínészből felnőtt korára alkoholista lett.

tiltsál ki te gyökér 2022.04.04. 08:57:09

@blaubner:
"azt nyilatkozta az egyik ellenzéki politikus (talán varju lászló?), hogy márki-zay maga kérte, hogy ne legyen ott senki más csak a családja."
NA, ez mondjuk eszembe se jutott, bár Varjú nyilatkozott már nagyobb hazugságokat is. De legyen igaza.
MIÉRT? Már bocs, ennek a nyomorultnak a kölykei miért vannak ott? Mi közük a vereséghez? Mi közük a politikához?
Ha győztek volna, akkor egyébként nézhette volna a szavazó, hogy a MZP család ott bulizik a színpadon, és azok akikre szavazott (Jakab, Fletó, Dobrev stb) sehol sincsenek? Ez milyen győzelem lett volna?
Ha meg csak vereség esetére volt ott a kiscsalád, akkor tényleg nem volt egy ember, hogy elmagyarázza, hogy bazmeg, együtt kell odaállnunk, mert ez így vérciki? Milyen összefogás ez, milyen üzenete van? Tényleg ennyire nagyon ostobák?

kewcheg 2022.04.04. 09:15:53

Így legalább kiderült az igazság.Hogy mi lett volna ha ők nyernek.A legjobb az egészben, hogy - minden hülye dumája ellenére - egy alapvetően tisztességes, naív, sokgyerekes családapát most olyan moral insane alakok mernek a szájukra venni mint jakab meg gyurcsány.....

tiltsál ki te gyökér 2022.04.04. 09:29:38

@kewcheg:
"alapvetően tisztességes, naív, sokgyerekes családapát"
Na, hogy szeret kiugrott apácát dugni gumi nélkül, az egy dolog, attól se tisztességes, se semmilyen nem lesz.
HMV-en azért csak megbundázták a tömegközlekedést, annyira nem is naiv.
Tisztességes? Az egész kampánya rágalmak sora volt, és annyira pitiáner, hogy ez már fájdalmas. Még a búcsúbeszédében sem volt képes nem előjönni azzal, hogy Orbán székre állt.
Az egész embert a keresztrejtvényes produkciója mutatja meg a legjobban.

Kage kyōi 2022.04.04. 09:31:16

@Ozsetan: mi köze a szláv lelkületnek az europééer-séghez?
Gondolod hogy Schuman, Adenauer és Monnet szláv lelkűek voltak?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.04.04. 09:53:31

MZP-nek leszólt már a főnökség: csomagoljon és menjen haza Kanadába.

morph on deer 2022.04.04. 10:03:14

Az alapvető tévedés ott van, hogy NEM tolták maguk előtt, hanem tolakodott!
Márki-Zayt eleve a kutya nem hívta a hatpárti összefogás résztvevőjének, hiszen zéró politikai súllyal, párt és nagypolitikai tapasztalat nélkül ott semmi keresnivalója nem volt, és joggal.
Csakhogy ő ezt másképp gondolta és addig furakodott, meg csinálta a műsort, hogy “elnyomják a civileket,” míg elunták, és bekerülhetett. (Az a fajta házaló, akitől a végén már azért veszed meg a nyomorult porszívóját, mikor az ötvenedik alkalommal felbukkan, hogy menjen már végre a bánatba…)

A történet gondolom megvan, mikor Karácsonnyal megpuccsolták az előválasztást, miután az akaratgyenge Gergő szájából kidumálta a sajtot, aztán pedig jött a fideszes típusú kampányolás, meg a hirtelen “megvilágosodott” fiatalok csapata, és így lett belőle miniszterelnök-jelölt, NEM a hat párt jelöltjeként!

Csak még annyit, hogy azon az oldalon semmi szükség nem volt egy “hétgyermekes, jobboldali keresztény-konzervatív édesapa” jelenlétére, sőt!
Négy éve minden ilyen nélkül több szavazatot kaptak mint a fidesz, csak éppen megosztva, így minden alap megvolt ahhoz, hogy most ezt meg tudják csinálni!

Na ezt a lehetőséget cseszte el a jelölt úr, de alaposan! Nem más, hanem Márki-Zay Péter, akit legkésőbb már fél éve ki kellett volna paterolni az egészből, amikor “legyőzte az ellenzéket”…
Mert most kiderült, hogy tényleg: orbánnak szeretettel.

konrada 2022.04.04. 10:11:25

Meghallgatva Gyurcsányt is:
Márky Zaynak mondták a fellépése előtt:
- Ja és üdvözöl a Feri!
- Milyen Feri??
....

ez a nevem senki 2022.04.04. 10:14:55

@kewcheg: hát aferi sem 1 kedvenc nálam
de ezt a jakabot leápolnám egy lapátnyéllel
majdnem mindent hoz
amit utálok 1 emberben

Cpt. Flint 2022.04.04. 10:17:01

@morph on deer: már bocsánat, de ha annyi, nagypolitikában igennagyontapasztalt, tehetséges és népszerű politikus volt ott körülötte az ellenzékben, akkor azok miért hagyták? azokat a vén rókákat tényleg ki lehet fárasztani egy kis akarnoksággal, meg tülekedéssel? ugyanmár...

Cpt. Flint 2022.04.04. 10:19:12

utólag milyen okos mindenki, még a közvéleménykutatók és a "szakértők" is, akik a fasorban sem voltak a jóslataikkal (még a fideszpártiak sem)... hogy ezek hogy élnek meg ebből (és ilyen jól)?

Ekrü 2022.04.04. 10:22:50

@blaubner:
"ma reggel azt nyilatkozta az egyik ellenzéki politikus (talán varju lászló?), hogy márki-zay maga kérte, hogy ne legyen ott senki más csak a családja. "-Azt ha a Varjú nyilatkozta akkor az biztos úgy volt,ugye? Mert tényleg a gyerekeknek kell a felelősséget a szégyent felvállalni az apjuk bukása miatt? :)))
Viccet félretéve,nem szólt senki az ellenzéki vezéreknek,hogy ez így vér ciki és nagyon rossz üzenete van a jövőre nézve? Mert így ország-világ láthatta,hogy mennyire gerinctelen az ellenzék és mi várható azokra akik szövetkeznek vele....

ez a nevem senki 2022.04.04. 10:25:06

nem döntött, hogy beül-e a parlamentbe, vagy Hódmezővásárhely polgármestere marad-e.

mindenképp a parlamentet javasolnám
sok vidám percet fog okozni a felszólalásaival

sírjatok 2022.04.04. 10:25:32

@Cpt. Flint: én azt hallottam hogy jól mérték az eredményeket de egyszerűen nem merték leírni, annyira irreálisnak tűnt a fidesz vezetés.

Cpt. Flint 2022.04.04. 10:33:54

@sírjatok: hm, az egy dolog, hogy nem merek valamit leírni, mert hülyeségnek tűnik, amit mértem. de akkor inkább csöndben maradok, és nem kezdem el az ellenkezőjét mondani, mert arra még mérési alapom sincs...

ulpius66 2022.04.04. 10:35:45

Így választások másnapján "KEDVENC IDŐTÖLTÉSEM" visszaolvasgatni a közvélemény-kutatók (hhhaaaaahhhhaaaaaaaaaa......egy kibaszott nagy röhögés) "méréseit....... illetve a politikusok nyilatkozatait a választások előtt!!!!!!

MINDKETTŐRÓL HAMAR KIDERÜL, HOGY KÖSZÖNŐVISZONYBAN SINCSENEK A VALÓSÁGGAL!!!!!!!!

ulpius66 2022.04.04. 10:39:44

A szélsőségesen balliberális Publicus közvélemény-kutatóü (hhaaaahhhaaaaaaa.... ismét egy kibaszott nagy röhögés) A VÁLASZTÁSOK ELŐTT 3 NAPPAL AZT MÉRTE, HOGY "ZÁRUL AU OLLÓ" FIDESZ - ELLENZÉK 47 - 47% ÉS ABIZONYTALANOK DÖNTENEK.....

Pulai a Publicus vezetője megmagyarázta, hogy még az ellenzék kétharmadra is esély van......

ulpius66 2022.04.04. 10:42:38

A legjobb persze Kamugeri nyilatkozatait visszaolvasni!!!!!

HA LEHET AZT MONDANI, AZOK NYILATKOZNAK ÍGY, AKIKNEK FINGJUK SINCS A POLITIKÁHOZ.....
(mindehhez még hozzá lehet olvasni Kamugeri 4 évvel ezelőtti nyilatkozatát 2018. március 30 index.hu....ekkor válik teljesen világossá, hogy Kamugerinek évek óta fogalma sincs a valóságról.....)

konrada 2022.04.04. 10:43:17

@Cpt. Flint:
Kétféle kutató van:
Az egyik a véleményre kíváncsi,
a másik meg véleményt akar formálni.

Az utóbbiaknak azért olyankor rossz, ha van valódi megmérettetés. és a küldetés nem sikerült...
...de kárpótolja az, hogy választások viszonylag ritkán vannak, viszont sokkal többször van arra szükség, hogy méréssel bizonyítsák be a szürkéről, hogy a fehér vagy a fekete árnyalata a megbízó igénye szerint.
...és ők ebből élnek meg, szóval ilyen ritka kicsúszások - mikor kiderül a valóság: nem az az igaz, amit a megrendelők szeretnének - viszonylag ritkák!;)))

ulpius66 2022.04.04. 10:44:26

A BALLIBSIK KÖZÖTT AZ IGAZI "VÉRENGZÉS" CSAK A KÖVETKEZŐ HETEKBEN LESZ!!!!!!

Pl, hogyan fognak elszámolni a támogatóiktól (Bajnai Gordon, Bige László, Grafisoft vezető, stb.) kapott milliárdokkal?

ulpius66 2022.04.04. 10:46:59

Az is biztos, hogy jelen helyzetben nem nagyon lennék Bige László helyében........

ulpius66 2022.04.04. 10:51:07

@konrada:

Ennél sokkal, de sokkal brutálisabb leszámolás jön!!!!!!!!!!

Kamugerit mán holnap kibasszák az "állásából" mert gyurcsányiné Dobreva ellenében visszalépett az MZP javára és az Összefosás nyakára hozta ezt a vadbarom MZP-t..... elég, ha a DK-s képviselők nem támogatják a Kamugerit, semmit, de semmit nem tud megvalósítani.....

Hasonló a helyzet azzal a vadbarom MZP-vel is.... ha a JOBBIKOS Vásárhelyi képviselők kiállnak mögüle, már nem polgármester.......

ulpius66 2022.04.04. 10:53:05

Az egészben a legjobban a Jakab Péter járt.... mostmár nyugodtan hancúrozhat a kurvájával!!!!!
(a családját eddig is nagyívben leszarta...".zsák a foltját"......)

Ekrü 2022.04.04. 10:57:58

@ulpius66: :)))))))
Az már biztos,hogy remekül fogunk szórakozni a következő hetekben az ellenzéki pártok egymásra mutogatásain. :)))))

#szájbergyerek# 2022.04.04. 10:58:25

Eddig tartott az "összefogás".
Tényleg megsajnáltam Márkyt és kis családját tegnap este.

Remélem ez egyúttal azt jelenti, hogy Gyurcsányékat nem látjuk többet.

gergerg 2022.04.04. 11:06:17

@morph on deer: te miről beszélsz? Négy éve is 50+% szavazott a Fideszre.
Az egyéni képviselőválasztásról meg miért gondolta azt az ellenzék, hogy csak mert pl. a Jobbik + DK legyőzte volna valahol a Fideszt, a DK-nak egyedül is sikerül és majd a Jobbikosok egy emberként átszavaznak vagy viszont?

Mérnork 2022.04.04. 11:08:22

@#szájbergyerek#:
Én is sajnáltam egy darabig, de aztán elkezdett hitlerezni meg milosevicsezni, onnantól már nem annyira... De mért pont most tudott volna egy normális beszédet összehozni, ha az egész kampány alatt se sikerült...

eßemfaßom meg áll 2022.04.04. 11:17:17

@konrada: A real pr akikről életemben nem hallottam mért egy 54-41 fidesz-összefogás %-ot márciusban, ez elég közel van a lisás eredményhez. kozvelemenykutatok.hu/#1

A többi is fidesz előnyt mért, csak nem ekkorát.

sírjatok 2022.04.04. 11:19:53

@Mérnork: hát legalább kiállt, és egyedül elvitte a balhét. Közben az elvtársai már egymást taposva rohantak hátba szúrni. Nem egy kellemes pozíció, de hát nem kell ilyen szövetségeseket választani :)

ulpius66 2022.04.04. 11:24:22

@#szájbergyerek#:

a jobbik egyetlen egy egyéni körzetet sem nyert.......a 28 indulójából.....

egyebekben tudja valaki, hogy az ellenzéki Összefosás hat pártjajának hogyan néznek ki a frakciói....

ben2 2022.04.04. 11:34:35

@morph on deer:

"Az alapvető tévedés ott van, hogy NEM tolták maguk előtt, hanem tolakodott!"

Őőő, akkor most az ellenzéki előválasztás mégsem a demokrácia legszebb ünnepe volt, ahol az ellenzék jól megmutatta az autoriter Orbánnak, hogy hogyan is kell egy valódi demokráciában miniszterelnök jelöltet állítani?

Nem azzal okított eddig az ellenzék a magas lóról, hogy a demokrácia nem más, mint a népakarat képviselete jóban-rosszban? És hogy lám-lám MZP előválasztási győzelme a bizonyíték, hogy az ellenzéknek a népakarat mindenek felett?

Azzal, hogy az ellenzéki pártok még csak a látszatra sem adva ilyen sebességgel hátrálnak ki MZP mögül, hogy most puccsról, furakodásról és az előválasztás meghekkeléséről beszélnek, gyakorlatilag beismerik, hogy a fennen hirdetett demokrácia felfogásukból egy szó sem igaz.
Ismételten bizonyítékát adták, hogy számukra a demokrácia nem a népakarat képviselete, hanem csak egy technikai eszköz arra, hogy az érdekeiket lenyomják a szavazóik torkán.

Félreértés ne essék, lehet ezt így is. Más demokratikus országokban se megy ez másként.
Csak ha már így, akkor legalább fogadják el a játékszabályokat és hogy mindenki az érdekei szerint lép és ne csináljanak gagyerák hangulatkeltő kampányeszközt a demokráciából.

Ha másért nem, hát legalább azért, mert úgysem jön be.

ulpius66 2022.04.04. 11:36:23

Én csak azért szorítok, hogy az a vadbarom JOBBIK vezér, a Jakab nehogy lemondjon.....senkin sem lehet olyan jóízűt nevetni, mint rajta.....
(mondjuk 4 éve a Vóna akkor lemondott, amikor a JOBBIK még több, mint 20%-ot kapott a választáson... de nem lett miniszterelnök....... mondjuk Vóna és Jakab ég és föld.....)

Machet 2022.04.04. 11:37:59

MZP nem csak magától erőszakoskodott előre.Lehetetlen hogy ezt Gyurcsányék engedték volna.Nyilvánvalóan odaszóltak valahonnan hogy neki kell elsőbbséget adni.Arra gondolhattak a magyarok tis torzultak már annyit hogy benyeljenek egy ilyen kretént. Emberes melléfogás volt de a próbálkozások tovább folynak az bizonyos.

ulpius66 2022.04.04. 11:44:04

Na, itt a másik ballibsi Messiás......

"Schilling szerint méltatlan dolog magára hagyni az ellenzéki miniszterelnök-jelöltet, Márki-Zay Pétert, aki „nem árult zsákbamacskát, mondta, amit gondolt”, amiért maga a rendező nem volt rajongója. De úgy gondolja, hogy Márki-Zay „becsülettel beleadott mindent, és még hallgatott is másokra, időnként még bocsánatot is kért, ami lássuk be ritka erény”.
Schilling az előválasztást történelmi tettnek nevezi. Ugyanakkor szerinte a vasárnapi eredmények után a parlamenti munka „továbbra is a kesztyűsbábok bohókás világtalálkozójára fog emlékeztetni. Fellép, szónokol, ki nem szarja le.” Ezért felveti, hogy ideje volna már a parlamenti „munka” bojkottjának is."

KEDVES BALLIBSI ELVTÁRSAK, ÉS ELVTÁRSNŐK!

NEM KELL FELVENNI A PARLAMENTI MANDÁTUMOT!!!!!!

.... EHELYETT MONDJUK EL LEHET MENNI DOLGOZNI!!!!!!!

#szájbergyerek# 2022.04.04. 11:44:25

@Mérnork:
Az nekem sem tetszett de most elnéztem neki. Betudtam a számára sokkoló eredménynek. Magyarázni ezt a méretes zakót nem könnyű feladat. Kicsit össze- vissza beszélt de legalább nem sértegetett nyíltan senkit.

Sokkal jobban zavar, hogy ilyen az "összefogás" balfélen és ott hagyják azt szerencsétlent egyedül a sz@rban. Ezek akartak volna "vállvetve" egy országot kormányozni. Belegondolni is rossz, mi lett volna, ha véletlenül nyernek.

ulpius66 2022.04.04. 11:51:06

@#szájbergyerek#:

Nekem az tetszett az MZP beszédében legjobban, amikor Milosevicshez és Hitlerhez hasonlította Orbánt!!!!

#szájbergyerek# 2022.04.04. 11:52:15

@ulpius66:
Mondjuk a balliktól nem is vártam, hogy egyéni mandátumot szerez.
Annak viszont örülök, hogy a Mi Hazánk bekerült, a Kutyapárt meg nem.

lenörd hofstadter 2022.04.04. 11:52:17

Ez a kretén az elmúlt fél évben mindent elkövetett azért, hogy ebben a szituációban magára hagyják.
Aki az ellenzék frissen megválasztott vezéreként arról kezd ugatni, hogy leváltja az egész ellenzéket, az megérdemli amit kapott.

Sir Galahad 2022.04.04. 11:56:07

Ha van annyi esze, mint egy marék gilisztának, át se veszi a mandátumát. Mit csináljon párt, frakció nélkül, egyedül? Jobban jár, ha kitölti a polgármesteri ciklusát.

ulpius66 2022.04.04. 11:56:36

@#szájbergyerek#:

AZ, HOGY A MI HAZÁNK MOZGALOM BEKERÜLT A PARLAMENTBE, AZ NEKEM IS NAGYON JÓ HÍR!

EGY HATALMAS KÖSZÖNET ÉRTE A JOBBIK ELNÖKÉNEK JAKAB PÉTERNEK!!!!

ANNYIT, MINT Ő, SENKI SEM TETT A MI HAZÁNK MOZGALOM PARLAMENTBE KERÜLÉSÉÉRT!!!!!

KÖSZÖNJÜK JAKAB PÉTER!

HÁROMSZOROS HURRÁ!!!!!!!!!!!!!!!

ulpius66 2022.04.04. 12:00:17

@Sir Galahad: "Ha van annyi esze, mint egy marék gilisztának, át se veszi a mandátumát. Mit csináljon párt, frakció nélkül, egyedül?"

Hát erről a Vásárhelyieknek teljesen más a véleményük!

TŰNJÖN MÁR EL VÉGRE A VÁROSBÓL!!!!!!!!!
(akkora rombolást, mint ő okozott Vásárhelyen még senki sem csinált....)

ulpius66 2022.04.04. 12:04:03

A Vásárhelyieknek legalább van eszük!

SZEMBEN A SZEGEDIEKKEL!!!!!!

A SZEGEDI PANEL-PROLIK ISMÉT A PARLAMENTBE SAVAZTÁKA SZABÓ SÁNDORT!!!!!

EZZEL GARANTÁLVA SZEGED TOVÁBBI TELJES LEPUSZTULÁSÁT!

NEM KELL A SZEGEDIEKNEK A 3. TISZA HÍD, INFRASTRUKTÚRÁLIS BERUHÁZÁSOK?????

HA NEM KELL NEKIK, HÁT NEM KELL!!!!! ....... MAJD MEGKAPJA KECSKEMÉT, SZOLNOK VAGY BÉKÉSCSABA........

metal · http://electric.blog.hu 2022.04.04. 12:12:32

Az első interjújában benne volt minden, amiért elbuktak, és ráadásul nem is értik!

padlogaz 2022.04.04. 12:13:29

@sírjatok: "én azt hallottam hogy jól mérték az eredményeket de egyszerűen nem merték leírni, annyira irreálisnak tűnt a fidesz vezetés" -- ezt abszolút el tudom hinni, pedig ezzel pont öngólt rúgtak, egy csomó fidesz szavazó lehet, hgoy nem ment volna el, ha úgysincs tétje a szavazatuknak. lehet, hogy pont a kétharmad múlott a közvéleménykutatók parázásán / taktikázásán.

ulpius66 2022.04.04. 12:18:43

@metal:

Ezek a ballibsik tényleg ennyire hülyék, hogy nem értik, hogy mért buktak!

Mitől van immáron negyedszerre kétharmada a Fidesz-KDNP-nek.....A BALLIBSIK TERMÉSZETESEN MINDENT JÓL CSINÁLTAK!

NEM ÉRTIK, NEM ÉRTIK ÉS NEM ÉRTIK....... PERSZE NEM IS BAJ!!!!!

TOVÁBB A MEGKEZDETT ÚTON! NE VÁLTOZTASSATOK SEMMIN, TIK MINDENT JÓL CSINÁLTATOK!!!!

2010 ÓTA REMEK A POLITIKÁTOK, REMEK A KOMMUNIKÁCIÓTOK, REMEK EMBEREITEK VANNAK, REMEK KILÁTSAITOK VANNAK 2026-RA, AKKOR BIZTOS BUKIK A PATÁS!!!! CSAK ÍGY TOVÁBB!!!!!

zord íjász · zordidok.blog.hu 2022.04.04. 12:29:49

@morph on deer: "Az alapvető tévedés ott van, hogy NEM tolták maguk előtt, hanem tolakodott!
Márki-Zayt eleve a kutya nem hívta a hatpárti összefogás résztvevőjének, hiszen zéró politikai súllyal, párt és nagypolitikai tapasztalat nélkül ott semmi keresnivalója nem volt, és joggal."

Ez nem igaz. Őt keresték meg, őt kapacitálták erre. Volt Nagykovácsiban évekkel ezelőtt egy előadása, és ott részletesen elmondta, hogy került ebbe bele. Már azt is nagyon szégyellem, hogy írtam erre a förtelmes blogra egy kommentet – a blogketrec statisztikám miatt olvastam csak bele eleve, kezdődnek a zord idők, a témában meg írtam már posztot – , de ezt nem hagyhattam szó nélkül, így éreztem korrektnek, jár ennyi az öregfiúnak, hogy valaki megvédje itt-ott. Szóval te ne állj bele ebbe az MZP rugdosásba, nem vagy te ilyen... vagy már igen?

Mindegy is. Csá.

a nagy hohohorgász 2022.04.04. 12:34:10

a legszebb az egészben hogy negyedszer lett 2/3a a fidesznek és senki sem akaszt... bmeg még a dks nemzeti dohányboltost se húzta karóba senki.... kedves ellenzékiek kezdjetek már el normálisan beszélni, nyitott fülekre találtok az értelmesebb jobboldali kommentelőkben!!!!!

a nagy hohohorgász 2022.04.04. 12:36:03

@zord íjász: nem lehetne a zord időket felváltani egy kommunikációra??? na nem az egymás sárba tiprására, hanem arra hogy valóban meg akarjuk érteni azt hogy ki mit miért gondol????

ulpius66 2022.04.04. 12:59:20

@zord íjász: "Szóval te ne állj bele ebbe az MZP rugdosásba, nem vagy te ilyen... vagy már igen?"

Figyusz!

Ez az MZP annyira demokrata, sőt liberálisan demokrata, hogy még gratulálni sem hajlandó a győztesnek.....igen kulturált emberke......

ulpius66 2022.04.04. 13:01:48

@a nagy hohohorgász:

Ugyan hagyd!

nem értik, nem értik és nem értik, hogy mért mosták fel velük negyedszerre is padlót.......
(nekünk persze az a jó, ha ott folytatják, ahol abbahagyták......és látom TÉNYLEG OTT FOLYTATJÁK.....ÍGY GARANTÁLT A 2026-OS FIDESZ KÉTHARMAD.....NE IS VÁLTOZZANAK...)

a nagy hohohorgász 2022.04.04. 13:09:07

@ulpius66: de változzanak bassza meg! mert én már utálok attól rettegni hogy ha nem a fidesz nyer akkor még szarabb lesz! én a jó és a még jobb közül akarok választani!!!!

Ekrü 2022.04.04. 13:13:22

@Sir Galahad:
"Jobban jár, ha kitölti a polgármesteri ciklusát. "- Már ha ki tudja,mert ugye Jobbikos többséggel polgármester.Ha a Jobbik ezek után kihátrál mögüle,akkor neki vége...

Gevlekte Salamander 2022.04.04. 13:19:26

Lézer J: "MZP politikai hulla lesz este 10-re." Az lett...

Iván Gábor IGe · vilagnezet.blog.hu 2022.04.04. 13:19:49

@Éhes ló:

Nem csak "mocskos műfaj", de áltudomány is.
Nos és áltudósok hozzák a törvényeket, így a jog meg áltudomány a négyzeten.

ulpius66 2022.04.04. 13:32:28

@Gevlekte Salamander:

De akkor mért rugdossa minden liberálisan-demokrata ballibsi ezt a politikai hullát?
(olvasgatva a blogokat, azt látom, hogy a fideszesek megértőbbek az MZP-vel, mint maguk a ballibsik...)

body_andras 2022.04.04. 13:38:25

Rosszul emlékszem, hogy azért Karácsony és Donáth mégiscsak megőriztek pár gerinccsigolyát, és odamentek mellé valamikor az este folyamán?

body_andras 2022.04.04. 13:45:18

@Gevlekte Salamander: Mindig is mondtam, ravasz és okos gazember ez a Johnny.

Szulamith 2022.04.04. 13:53:36

Marky-Zay Péter megtette azt, amit kevesen vállalnak.. Vége, abba kéne hagyni az izléstelen megjegyzéseket, és nemcsak a kisembernek. Kiváncsi lennék, hogy hány szavazó volt határon túlról, főleg Erdélyből. Szavaznak, hogy én hogyan éljek.:)

a nagy hohohorgász 2022.04.04. 13:57:45

@Szulamith: miért és azok a "magyarok" akik kiszakadtak ángliusba és csak szavazni járnak haza?????? azok miért szavazhatnak arról hogy te hogyan élj?????

alöksz róz 2022.04.04. 14:03:51

@morph on deer: "Márki-Zayt eleve a kutya nem hívta a hatpárti összefogás résztvevőjének, hiszen zéró politikai súllyal, párt és nagypolitikai tapasztalat nélkül ott semmi keresnivalója nem volt, és joggal.
Csakhogy ő ezt másképp gondolta és addig furakodott, meg csinálta a műsort, hogy “elnyomják a civileket,” míg elunták, és bekerülhetett."
"A történet gondolom megvan, mikor Karácsonnyal megpuccsolták az előválasztást ... így lett belőle miniszterelnök-jelölt, NEM a hat párt jelöltjeként!"

hát bocs, papám, de te má megin nem e világon élsz... maga az összefosás hirdette meg úgy a dolgot, hogy ez most nem a hat párt mutyija lesz, várják a tenni akaró civil jelölteket, majd a választók eldöntik kit akarnak jelöltnek.

(és milyen megpuccsolásról beszélsz, ott volt a választási lehetőség, ha dobrevet akarták volna a választóitok, akkor arra szavaztak volna. de még a sajátjaitoknak is volt annyi esze, hogy a hátuk közepére kívánják, mert tisztában voltak vele milyen fos a kínálat amit eléjük raktatok... karigeri jól felmérte, mert ha máshoz nem is, a helyezkedéshez nagyon ért, hogy "ellenzékváltó hangulat van". meg azt is hogy nem tudja legyőzni dobrevet, dobrev biztosan nem győzi le orbánt, mzp-vel van rá a legnagyobb esélye, hogy a következő ciklusban is főpolgi lesz. a biztos bukás helyett választotta a nagyon kétséges győzelmet. nem jött be, van ilyen.)

morph on deer 2022.04.04. 14:08:49

@ben2:
Azt hiszem, elkerülte a lényeg a figyelmedet.
Márki-Zaynak eleve az előválasztáson sem volt, nem lehetett volna keresnivalója, hiszen az a pártok jelöltjeinek vetélkedése volt, ő meg nem volt több egy önjelölt akarnoknál, - aki azóta is.

A Karácsony féle trükköt már minősíteni sem érdemes, a Márki-Zay mögé beállt pártok meg eleve csak az összefogás révén remélhették a parlamentbe való bejutást, talán a Momentum kivételével. (Aztán azokból is csak a két “nagyágyú,” az MSZP és a Párbeszéd maradt,)

Az, hogy a jelölt személyisége eleve nem kompatibilis, az keveseket zavart eleinte, mert bevették az “új” és “szokatlan” dumát, - ami annyiban igaz is, hogy korábban senki nem vitte ki a családját a Kossuth térre, hogy nyilvánosan, családi körben és a keresztényi felebaráti szeretettől vezérelve buzizza Orbán Gáspárt, ez valóban felért egy paradigmaváltással…
Mivel nem csapatjátékos, és önfejű a végtelenségig, ezen az idétlen stíluson csak minimálisan tudtak finomítani a többiek, de ami a legrosszabb, képtelenek voltak kikászálódni a saját csapdájukból, mármint hogy támogatják a jelöltet, akárki legyen is.

De azt, hogy helyette, azaz a Márki-Zay féle hülyeségek és alkalmatlanság miatt vele együtt vigyék el a balhét azok, akiket elmondott mindenféle árulónak, stb, szerintem irreális elvárás.

alöksz róz 2022.04.04. 14:12:42

@morph on deer: "Márki-Zaynak eleve az előválasztáson sem volt, nem lehetett volna keresnivalója, hiszen az a pártok jelöltjeinek vetélkedése volt" - ez nem igaz.

morph on deer 2022.04.04. 14:18:00

@zord íjász:
Évekkel ezelőtt???
Eleve három éve foglalkozik politikával, négy éve még hithű fidesz-szavazó volt!

Ahogy elmondta, eleve egy helyi jobbikos noszogatta, hogy induljon polgármesterként is, őt a hatpárti összefogás soha nem kérte fel arra, hogy ugyan induljon már miniszterelnök-jelöltként, és lehetőleg addig kavarjon, míg sikerül elhessegetni vagy félmillió szavazót..!

Olyanoktól kapott biztatást, mint Róna Péter, és hasonló kívülállók, de NEM a hatpárti koalíció kereste meg és akarta, hogy induljon!

a nagy hohohorgász 2022.04.04. 14:20:21

@morph on deer: bmeg akkor az előválasztás mi a faszom volt? bolhacirkusz????? normálisak vagytok?????????????????????? még az rtl klub is meghívta!!!!!!!!!!

alöksz róz 2022.04.04. 14:25:41

@a nagy hohohorgász: "bmeg akkor az előválasztás mi a faszom volt? bolhacirkusz?????" - annak szánták

konrada 2022.04.04. 14:28:46

@a nagy hohohorgász: Mondjuk ez azért elég biztató, hogy még az ellenzékiek szerint se gondolták ezt az előválasztást komolyan.;)

Ménár Atya 2022.04.04. 14:37:24

Ő elhitte, hogy baráti pártszövetség élén kapitány.
A szövetségesei meg közben leléptek az alvégen.......
A "miniszterelnök" fasiszta jakab, a kommunista gyurcsányné, meg a mérhetetlen pártocskák önjelölt bohócai kihátráltak mögüle :)
Nem volt több ez, mint gittegylet, de még annak is gyenge.
Orbi ma sem kerül böribe, ahogy senki sem, a feltüzelt választóik, akik meg elhitték a kétharmados győzelmüket, meg az alkotmány visszavonását, akkor is, ha csak szimpla többségük lett volna, meg a többi ostobaságot....hát most megint tátott szájjal állnak a fax előtt.
De legalább ez a senki által nem támogatott ember ki mert állni, és elismerte a vereségét, bár közben hadovált össze meg vissza, de azért ezt értékelem, a többi kretén meg behúzott farokkal vinnyog valahol még most is.
Hát jobb, hogy nem ez az operett kormány nyert, most látszik legalább mennyire gerinces férgek voltak.
MZP helyében soha többé nem állnék ezzel a szájkaratés társasággal szóba, akik magára hagyták.
De értékelem a kiállását, pont ezért még jobban.
És akkor itt megemlíteném Lázárt, aki legyőzte egyéniben, és korrekt módon nem rúgott a földön fekvő MZP-be, sőt még kérte a választóit is nyomatékosan, hogy ne tegyék.
De ezt a fattyú áruló gyurcsányt azért megrugdalhatnák a komcsi asszonyával együtt...... meg a többi gyáva pártvezért is...
youtu.be/EQGj7GH5qPg?t=18

ulpius66 2022.04.04. 14:47:34

@Ménár Atya:

Nagyon szépen összefoglaltad!

Az első szótól az utolsóig egyetértek az értékeléseddel.....

ulpius66 2022.04.04. 14:51:28

Én azt persze továbbra sem értem, hogyan lehet még olyan ember Magyarországon aki a gyurcsányi házaspárra savaz????????

Nála nagyobb károkozója még nem volt ennek az országnak az utóbbi 100 évben.... pedig erős a mezőny........
(és most elsősorban arra gondolok, mekkora károkat okozott az ellenzéknek....)

Ménár Atya 2022.04.04. 14:58:00

@ulpius66:
Egyszer majd talán rájönnek, hogy a felkapaszkodott milliárdos, és a komcsi asszonyka úgy kell orbánnak, mint a falat kenyér, és ha majd elzavarják végleg a pxába maguk közül, akkor talán lesz esély győzelemre, vagy legalább nem ilyen megalázó vereségre.
A jobbik is kinyírta magát, amikor összebútorozott ezzel a kreténnel 2018-ban.
Mára meg is lett az eredménye, gyakorlatilag a jobbik ma már csak néhány áruló vezetőjük,semmi több.
Ezzé váltak :
youtu.be/1Gwa4KQh0bs?t=31

parttalan 2022.04.04. 15:00:14

MZP nem "leváltotta", hanem megsemmisítette az ellenzéket. Messiásnak képzelte magát, rábaszott.

A csúfos leszereplés az együttműködő hat ellenzéki párt és Márki-Zay Péter közös felelőssége. Az összefogott ellenzéknek az Orbán Viktor ellen szított ellenszenven kívül gyakorlatilag nem volt mondanivalója. A kialakult háborús helyzetben is csak a hangulatot szították, amire a szavazók túlnyomó többsége nem volt vevő. Kizárólag a negatív kampányra építve, jórészt hamis, igaztalan állításokkal próbáltak maguk mögé állítani mind több embert, de mint kiderült ez a taktika a visszájára fordult. Az emberek nem vevők a hisztériapolitikára - különösen háborús feszültség közepette. Orbán pedig az ellenzék eleve hibás kampánymanőverezését okosan használt fel a maga és pártja számára.

A választások eredménye legalább annyira az ellenzék saját magának elintézett veresége, mint amennyire Orbán és a Fidesz győzelme. Amennyiben nem lesz változás az ellenzéki térfélen, mind személyi állományt, mind a politizálást, a retorikai stílust és mondanivalót tekintve, az a 2026-os újabb Fidesz kétharmadot fogja érlelni. Be kell fejezni a kormánypárti szavazók hülyézését (a fideszesek panelprolizása is kontraproduktívnak bizonyult 2002-ben), és az eredmények láttán semmiből sem tanulva most konokul ellenállást hirdetni. Erre a választók túlnyomó része nem volt vevő tegnap, nem lesz az ma és holnap sem.

Annyi választópolgár nem áll határozottan Orbán mellett, mint amennyiről a választások eredményei elvileg tanúskodnak. Ugyan a részvétel kiemelten magasnak mondható, az új kormány jelentős felhatalmazással kezdheti majd meg a munkáját, ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy sokan kénszerből, illetve jobb híján szavaztak a kormánypártra. Vagy ha el is mentek, érvénytelenül szavaztak, amivel szintén az ellenzéknek üzentek. Még a korábbi szimpatizánsok közül is sokan mondhattak nemet az ellenzéki politikára és jobb híján terelődtek egy akolba a biztos fidesz szavazókkal. Hogy végleg maradnak-e ott vagy egy épkézláb alternatívát nyújtani képes ellenzékhez visszamennek-e idővel, azt majd az idő eldönti. A mostani, változásképtelen ellenzékhez biztosan nem.

Még annyit: miközben meggyőződésem, hogy vidéken amúgy sok tisztességes, jó szándékú és valóban tenni akaró egyéni jelölt is akadt az ellenzék soraiban, addig Budapesten pont azok a fősodrú kártékony figurák nyertek, akik egyszerűen nem érdemelték meg a győzelmet, mint kivált közülük is a magának diplomát hazudó kurafi. Borzalom, hogy a következő ciklusban egyéni mandátummal pont ezek fogják képviselni az ellenzéket.

ulpius66 2022.04.04. 15:14:38

@parttalan:

Teljességgel igazad van!

Szinte bárkit írhatnék, de szélsőségeseket választim!

MIT KETES A MAGYAR PARLAMENTBEN EGY KUBFALVI ÁGICA?, EGY HAJNAL MIKLÓS? VAGY EGY SZABÓ TIMIKE?????? TORDAI BENCÉRŐL MOST VALÓBAN NE BESZÉLJÜNK........

Ha kimegyek az Újbudai piacra bármelyik szembejövő ember értelmesebb, mint ezek!!!!!!

Ezek csak megélhetési politikusok.......

luigisotterogomez 2022.04.04. 15:28:20

Talán ha nem lett volna szerelmes önmagába,ha nem rúg bele mindenkibe,ha nem áll be abba a trágya társaságba,ha nem lett volna az a gúnyos kis mosoly a POFIJÁN stb stb ,jól van ez így, megérdemelte ez a szarházi:)

Ekrü 2022.04.04. 15:34:14

@morph on deer:
"Márki-Zaynak eleve az előválasztáson sem volt, nem lehetett volna keresnivalója, hiszen az a pártok jelöltjeinek vetélkedése volt, ő meg nem volt több egy önjelölt akarnoknál,"-Pont emiatt simán mondhatták volna mikor bejelentkezett az előválasztásra,hogy bocs, de ez a hat párt szövetségének a játéka,te pedig ha meg akarod mérettetni magad,akkor indulj majd el az országgyüli választásokon. Kétlem ,hogy a saját szavazóbázisuk ne helyeselt volna. De a 6 párt ,élükön Gyurcsival,kapzsi volt,és úgy okoskodott,hogy a Marki úgysem rúghat labdába ,viszont így elhappolhatják a Marki támogatóit ezért kapva kaptak a dolgon. Ebbe a vereségbe bizony a hat párt éppúgy vaskosan benne volt mint a Marki-Zay,ha valamennyire is tisztelték volna a választóikat kiálltak volna oda a színpadra,vállalni a felelősséget.

solar flare 2022.04.04. 15:42:29

@#szájbergyerek#:

Én nem sajnálom ezt a bolond porszívóügynököt. Azt kapta, amit megérdemelt.

De azt én is remélem, hogy Gyurcsány és az Apró-klán végre eltakarodik a közéletből!

ulpius66 2022.04.04. 15:48:24

@solar flare:

Mostmár tényleg csak az a kérdés: a fideszesek, vagy az ellenzéki savazók útálják jobban a gyurcsányit?

solar flare 2022.04.04. 15:55:33

@ulpius66:

Ez jó kérdés valóban. Mert ugye sokan "befogott orral" szavaztak MZP-re, tudván, hogy kik állnak mögötte.

Ménár Atya 2022.04.04. 16:05:44

Tényleg, hol van Fitymatyi?
A többi okostojásról már nem is kérdezek :)
youtu.be/EQGj7GH5qPg?t=22

látjátok feleim szümtükkel 2022.04.04. 16:23:12

@Machet: "Nyilvánvalóan odaszóltak valahonnan hogy neki kell elsőbbséget adni.Arra gondolhattak a magyarok tis torzultak már annyit hogy benyeljenek egy ilyen kretént. Emberes melléfogás volt de a próbálkozások tovább folynak az bizonyos.

Ha Márki-Zay egy kretén, akkor te mi vagy?
Miért kellett bárhonnan odaszólni? Hiszen valamikor ki kellett végre próbálni, hogy egy keresztény, 5 diplomás, sok éves munkaviszonnyal rendelkező, 7 gyerekes polgármester kell-e a magyar választóknak. Nem kellett. És ez nem volt melléfogás. Mert elvált a tüdő a májtól ,és világosan kiderült.
A melléfogás az, hogy álszent, ereszcsatornán sunnyogó alakok csináltak az országnak alaptörvényt. Olyat, amit maguk sem tartanak be. Még is rájuk szavatok. No ez a melléfogás, mert téged is pont úgy lekezelnek, mint mindenki mást, aki nem brancs beli. Csak vakok vagytok, és nem láttok tovább a süketelésnél. De ugyé a libsi azt mondja, mindenkinek joga van hülyének lenni, ha már normálisnak nem sikerül. Egészéget hozzá. Ja, és legalább még 20 évet, hogy ti se maradjatok le a kádárizmusban felnőttek mögött. Én nem irigylem tőletek.

látjátok feleim szümtükkel 2022.04.04. 16:25:06

@solar flare:

Orbán papa párttikár, és fia Viktor kisztitkár neked miért tetszik jpbban?

B.U.É.K. 2022.04.04. 16:35:22

@látjátok feleim szümtükkel: Látom, Te vagy a frappáns visszavágások nagymestere. Csak egy jó tanács:
Ne told fullba a kretént!
Szomorú vagyok. 4/5-re számítottam, de megint kiszúrták a szemem egy sz@ros 2/3-dal. Mi van itt? Egy rendes diktatúrában ez nem járja! Negyedszerre is csak ennyire futotta? Orbán monnyon le! Így nem lesz diktatúra kérem!

solar flare 2022.04.04. 16:42:26

@látjátok feleim szümtükkel:

Nem "jobban tetszik", csak egyszerűen ők voltak most a kisebbik rossz.

látjátok feleim szümtükkel 2022.04.04. 16:45:50

@B.U.É.K.: 4

Nem visszavágtam, kérdeztem. Úgy látszik te nem vagy a magyar írásjelek nagymestere.

látjátok feleim szümtükkel 2022.04.04. 16:47:42

@B.U.É.K.:

Mao inget nem akarnád bevezetni kötelező jelleggel?

kunzoo 2022.04.04. 17:05:47

@Ménár Atya: @ulpius66:
Csatlakozom.
Valahogy úgy tűnt hogy egy idő után az ellenzéki képviselők maguk is megijedtek mit tettek. Dupla vagy semmi játék volt, ha MZP nyer vagy majdnem nyer, megeszi őket reggelire. Így inkább hagyták főni a levében.
Masrészt a fiseszt segítette az ukrán háborús helyzet. Sok választó megrettent attól hogy éles helyzetben hat pártnak kell együtt szavaznia. A fidesz is koalípiós kormány de ott a KDNP inkább csak zergetoll a kalapon.

tiltsál ki te gyökér 2022.04.04. 17:30:00

@#szájbergyerek#:
"Kicsit össze- vissza beszélt de legalább nem sértegetett nyíltan senkit."
Csak az ellenfelét hasonlította Hitlerhez, Milosevicshez, előjött azzal, hogy alacsony (mert ezt még soha senki nem mondta az elmúlt 30 év alatt), hogy hazudik és hogy nem mert vitázni.
Tényleg egy teljesen visszafogott és higgadt beszéd volt, kb. mint Torghelle Sanyi amikor csak megtaposta az ellenfél kapusát, de nem rúgott bele....

Szulamith 2022.04.04. 17:33:43

@a nagy hohohorgász: Igaz, csak a külhoni szavazók nagy többsége erdélyi. A kormányfő is odajár beszédet tartani, és anyagi segitséget is ők kapnak. Londoniaknak semmi.:)

tiltsál ki te gyökér 2022.04.04. 17:36:00

@látjátok feleim szümtükkel:
"Hiszen valamikor ki kellett végre próbálni, hogy egy keresztény, 5 diplomás, sok éves munkaviszonnyal rendelkező, 7 gyerekes polgármester kell-e a magyar választóknak. "
Ajjajjajj. Túl jó ő nekünk, biztos ez a baj. A népet kell leváltani, nem a messiást...
5 diploma, mi? Meg marketing főleg. Aztán odáig nem jut el, hogy nem küldjük el a választókat a francba...
Az meg ne legyen már senkinek semmilyen pluszpont, hogy szeret gumi nélkül dugni..

tiltsál ki te gyökér 2022.04.04. 17:37:15

@Szulamith: A londoniakat kéne segíteni anyagilag? De hát nem ők a világ legjobban keresői?

2022.04.04. 17:45:07

Atolvasva a bejegyzéseket, feltennem tisztelettel a kerdest: hol maradtak a tegnapi nagy emberek akik mindenkit Fidesz berencnek próbáltak le alázni.
A sors ma elégtételt adott

2022.04.04. 17:47:42

@tiltsál ki te gyökér: “ . A népet kell leváltani, nem a messiást...”

Érdekes amikor a balliberális oldal nyer akkor bölcs a nép, egyébként csak tárgyával etetett gomba

tiltsál ki te gyökér 2022.04.04. 17:51:40

@Team Vincent:
Valaki az előbb írta, de nagyon jó:
"BP15. választókerületet 0,8% választja el a " szellemi fogyatékosokból álló agyhalott fiderny.ák birka" kategóriától.

Szerencsések :)"

ben2 2022.04.04. 17:59:35

@morph on deer:

Ez ennél jóval egyszerűbb kérdés:

Engedték indulni Márky-Zajt az előválasztáson? Igen.
Ő nyerte az előválasztást? Igen.

Innentől elfogyott az ellenzéki pártok mozgástere.

Ami valójában betett az egész ellenzéki összefogócskának, hogy az előválasztáson vesztesek gyakorlatilag kivonták magukat a kampányból és magára hagyták az egyéni jelöltet adó pártot, emiatt vidéken - kapacitás hiányában - nem tudtak mozgósítani.
Pont a veszteseknek kellett volna extrém energiákat kellett volna beletenni vidéken, hogy mondjuk a DK szimpatizánsokat meggyőzzék, hogy menjenek el a jobbikos jelölt gyűlésére biodíszletnek, hogy szórólapozzanak és agitálják az ismerőseiket. Hogy továbbadják az igét, hogy hát jah, jobbikos, de ezt dobta a gép és Orbán ellen az ördöggel is.
Na ez a munka maradt el és alapvetően ezen úszott el a választás.

Márki retardsága már csak hab a tortán. Kb. azt csinálta, mint 2006-ban a Fidesznek Mikola: nem volt képes lakatot tenni a szájára, így az ellenfél az egyik magas labdát üthette le a másik után.
Valószínűleg egy kiélezettebb versenyben Márki sikeresen elbukta volna az ellenzéknek a választást és akkor joggal savazhatná mindenki, de az egy millió szavazatkülönbség nem Márkin múlott, hanem az ellenzéki pártokon.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.04. 18:30:56

@Szulamith: MÉR A ROMÁNOK MONGYÁK MEG H. KI LESZ KORMÁNYON MO-N???????

ITT MÁR CSAK A NÁTÓBEAVATKOZÁS SEGÍTHET MER PUTYIN JÖVŐRE ATOMOT TELEPÍT PAKSRA!!!!! :,((((

Gógita 2022.04.04. 20:33:13

@blaubner: Maga kérte?! Nyilván.

Szulamith 2022.04.04. 20:34:25

@R.V.Juli: Ki mondta, hogy a románok mondják meg ki lesz a nyertes Magyarországon. Nem mondta senki, én sem. Viszont az köztudott, hogy az erdélyi magyarok szavazhatnak a magyar választáson.

Gógita 2022.04.04. 20:34:59

@Ozsetan: A szláv lelkű, az ebben az értelemben a bolgár ex-kommunista Dobrevéket jelenti?

Gógita 2022.04.04. 20:42:15

@morph on deer: Ne mentegesd a hat pártot, mert ha nem vállalják be MZP-t soha nem lett volna ő a "kapitány"!
Karácsony visszalépése meg máig sötét folt. Hogy ott valójában ki és mit intézett, mi volt a nagy terv?

Szóval, ha egy szövetség bevállal egy vezetőt, márpedig ez történt!!!, akkor azzal együtt illik sírni és nevetni, a végéig.
Úgy magára hagyták, mint a rongyot.

Valaki már kérdezte: ha nyernek sem lett volna ott senki vele???

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.04. 20:46:06

@Szulamith: ÉN MONDOM H ROMÁNOK MER AZOK. EZ A ZORSZÁG HÁNYINGER, MEGYEK BIRI NÉNI UTÁN MINESZOTÁBA!!!! :,(((((

Gógita 2022.04.04. 20:47:00

@Cpt. Flint: Igen. Nehéz jósolni, különösen, ha a jövőről van szó. (Woody Allen)

500 - 1500 fős mintákkal bohóckodnak, valamilyen saját, kitalált metodikával... Amely mindig rejtélyesen arra torzít, amerre kell.

Vakok között a félszemű a király. Ezt játsszák.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.04. 20:50:26

@Gógita: Bohóckodnak???? Tudod hány finnugor fasisztát kell felhívni hogy egy 500 fős minta összejöjjön???

Gógita 2022.04.04. 20:52:09

@ulpius66: Ezek a "vágy vezérelt" (khmmmm), mérések!

Gógita 2022.04.04. 20:57:06

@ulpius66: "Pl, hogyan fognak elszámolni a támogatóiktól (Bajnai Gordon, Bige László, Grafisoft vezető, stb.) kapott milliárdokkal? "

Sehogy. Így jártatok, lottóztatok, nem jött be.
Ezek a támogatások befektetések, hogy ha bejön, akkor állami megrendelésekből jöjjön az aranyeső!
Nem sikerül, bukják ők is.
Maguk vállalták a kockázatot!

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.04. 20:57:19

@Gógita: el vagy tévedve pubi mint Hiszékeny Dezső a DK kongresszusán. legalább 2000 tapló elküld az anyádba, 1000 meg még a kérdést sem érti.

Gógita 2022.04.04. 21:06:21

@ulpius66: "a jobbik egyetlen egy egyéni körzetet sem nyert.......a 28 indulójából...."

Beugrottam egy Jobbikos eredményváróra. Azt hittem, ott lesz egy kemény mag, dühöngés, miegymás.
A pártirodánál kihalt csend. Azt hittem, nem ott van az eredményváró.
Az ablakon át láttam fényt kiszűrődni, bent vagy tízen lézengtek. Sok asztal abrosszal... Sehol senki.
Bent kb. 30%nál gyász, hitetlenkedés, ez meg hogy lehet....
Mondom halkan, talán nem mindegy, kivel vagytok egy szövetségben...! De aztán nem mondom tovább.

És akkor még nem tudtuk a Mi Hazánk eredményét, meg a két mandátumnyi különbséget!

Gógita 2022.04.04. 21:09:37

@R.V.Juli: Vicceltem. Ugye, azért nem kell sajnálni őket, mert sok-sok milláért dolgoznak is valamit? Mondjuk felhívnak kétezer embert.

És aztán jön a jóslás. Nem mondtam, hogy nincs hozzá semmijük. Régen belek, madarak röpte, most meg pár feltett célzott kérdésre alapozott vágy vezérelt eredmény.

Gógita 2022.04.04. 21:15:40

@ben2: "Nem azzal okított eddig az ellenzék a magas lóról, hogy a demokrácia nem más, mint a népakarat képviselete jóban-rosszban?"

Dehogy is! Már megírta a nyugati sajtó is, egész nap, hogy a demokrácia, a népakarat csak az, ha nem a Fidesz nyer! Ha rekord részvétel van, és sok millióan kinyilváníthatták és ki is nyilvánították az akaratukat SZABADON, az nem igazi demokrácia, pláne nem ünnep, ha nem jó az eredmény!!! :-(

Ez a nyugati liberális demokráciafelfogás.
És nem is szégyellik leírni!

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.04. 21:15:54

@Gógita: A számmágiát kifelejtetted, závectibi évekig lépett fel vegaszban nagy sikerrel.

Gógita 2022.04.04. 21:25:57

@Machet: Pőre taktika volt!
Azt gondolták, a balos, libsi szavazatok már úgy is meg vannak, hová máshová szavaznának? Főleg, hogy az összefogással kb. egyre szűkítették a lehetőséget a választásra.
Ezért azt gondolták, itt van egy önként jelentkező hasznos hülye a JOBBOLDALRÓL, aki magát katolikus-kereszténynek képzeli, van hét gyereke..., tökéletes lesz arr, hogy szavzókat vágjon le a jobboldali, ker.dem. tömbről!

Ennyi és nem több, amiért bevállalták MZP-t. Szavazó szerzésre.
Lehetett csesztetni, megosztani a keresztényeket. Illetve arra számítottak. (Hány kioktatást kaptunk az IGAZ kereszténységről, a keresztényellenes balosoktól az elmúlt hónapokban!!)

Csak, hogy aki valóban keresztényként él és tudja is, hogy mi az, azt egy kókler handabandázó, hazug nem téveszti meg (Lukácsival és Perintfalvi ismert eretnekekkel együtt sem!), hét gyerek meg vallásos duma ide vagy oda!!!

Gógita 2022.04.04. 21:33:53

@padlogaz: Egy közvélemény kutató ne taktikázzon, MÉRJEN! És ennyi.
Itt jön ki, hogy nem megállapítani akarnak, hanem befolyásolni!!!
Tehát maguk is politikai aktorok.

Gógita 2022.04.04. 21:49:01

@ulpius66: "Én azt persze továbbra sem értem, hogyan lehet még olyan ember Magyarországon aki a gyurcsányi házaspárra savaz????????"

Sok a hülye, ezért.
Különben már rég eltűntek volna a süllyesztőben. + Még mindig van egy kiba..ott erős médiájuk profi manipulátorokkal és demagógokkal akik nagyon tudnak agyakat mosni!!!!!

Ha megfigyelitek, a legtöbb politikai munkát (Meg pl. az agitációs propagandát, hangulatkeltést, szervezett hazudozást, itthon és külföldön...stb.) a ballib MÉDIA végez el, nem a pártok és nem a politikusok!!!!

Gógita 2022.04.04. 21:58:17

@Ménár Atya: "Tényleg, hol van Fitymatyi?"

Tényleg feltűnő, hogy nem kell moderálnom! :-)

1. Nyalogatják a sebeiket
2. Még nem kapták meg az új ukázokat, hogy hogyan reagáljanak, hogyan tovább?

(A nyugati média is "kereste a szavakat" néhány óráig. Várták ők is, az iránymutatást!!!)

Gógita 2022.04.04. 22:03:59

@látjátok feleim szümtükkel: "Miért kellett bárhonnan odaszólni? Hiszen valamikor ki kellett végre próbálni, hogy egy keresztény, 5 diplomás, sok éves munkaviszonnyal rendelkező, 7 gyerekes polgármester kell-e a magyar választóknak. Nem kellett. "

Nem, mert kiderült, hogy ezek nem jelentenek semmit, ha az ember maga egy hülye, keresztény közösségének kollaboráns árulója, aki összeállt az ellenséggel, a ker.dem. kormány és így a keresztények ellen! Plusz demagóg, és mások becsületében kárt tevő ember. Hatalmas egóval.
Híján minden keresztény erénynek... Stb.

Ne told másokra a felelősséget MZP saját, főleg jellembeli hibái miatt!

ulpius66 2022.04.04. 22:21:23

A dolog úgy kezdődött, hogy az ellenzéki Összefosás fél éve még MZP-t, mint "a jók között a legjobb" egyenesen zseni, vagy valami ilyesminek tekintette, aki FŐNYEREMÉNY AZ ELLENZÉKNEK!

AZTÁN FÉL ÉV ALATT KIDERÜLT, HOGY MZP A FIDESZNEK VOLT FŐNYEREMÉNY!
(összehasonlítva az elmúlt 12 év ellenzéki miniszterelnök jelöltekkel, magasan MZP a legjobb!!! - mármint a Fidesznek! ---- Bajnai, Mesterházy, de még Kamugeri is fényévekkel MZP előtt járt....)

ulpius66 2022.04.04. 22:24:25

Csaxólok az ellenzéki pártvezetőknek!

Már most kezdjék el keresni az MZP utódját a 2026-os választásokra!

Mindjárt van javaslatom is!

Bödőcs!!!!!
(kibaszott jó humorista, bohóc, még bármi lehet belőle.....pl. szerintem jobb, mint a Fajkasházi...)

ulpius66 2022.04.04. 22:28:32

Annyi jó kis cikket olvastam a ballibsi hírportálokon, hogy itt a vége!... "kiköltözöm" és hasonlók.....

Nem lehetne MZP-t a családjával együtt rávenni arra, hogy költözzön vissza Kanadába??????

Kanadai állampolgár, meg ott kibaszott jól megy porszívó-ügynököknek, úgyhogy ismét a szakmájában dolgozhatna......ÉS VIGYE MAGÁVAL A GYURCSÁNYI HÁZASPÁRT IS!!!!!

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.04. 22:34:07

@ulpius66:
Jaj a Bődöcs nagykirály!!!! Deszerintem Márkizaj helyett egy rendes jelöltre lesz szükség! Ha Klárikát végre odaengedik a botkormányhoz akkor tuti leteszi az ellenzéki helikoptert a parlament tetejére!!! Persze én az Andris pártelnökúrat szeretném, talán majd belsöpuccsal a győzelem után.

alöksz róz 2022.04.04. 22:36:24

sok lesz má ez a mzp-köpködés, vége van a választásnak, mi szükség van erre.
örüljetek neki hogy így szerepelt, ti meg nyertetek, oszt ennyi

ulpius66 2022.04.04. 22:40:10

"Bajnai: aki otthon marad, Orbánra szavaz!
InfoRádió
2014. március 30. 16:06

Szavazásra buzdított Bajnai Gordon az ötpárti ellenzéki szövetség vasárnapi budapesti nagygyűlésén, mondván, aki otthon marad április 3-án vagy nem a kormányváltó szövetségre voksol, az valójában Orbán Viktorra szavaz!"

HÁT AKKOR KÉRNÉM AZ OTTHONMARADÓ MINTEGY KÉTMILLIÓ VÁLASZTÓPOLGÁR SZAVAZATÁT A FIDESZHEZ ADNI!

HA MÁN EGY VOLT MINISZTERELNÖK MONDTA!!!!!!

ulpius66 2022.04.04. 22:42:53

@alöksz róz:

Rózsa Sándorom!

Már megbocsáss, de az MZP-t eddig csak a ballibsi pártvezetők köpködték!
(mások szerint nem jogosan, szerintem jogosan.....ritka egy hatalmas egy nagy balfasz ez az MZP..)

a nagy hohohorgász 2022.04.04. 22:48:53

@R.V.Juli: szevasz juli, a nolimpia óta nem sok momentumotok volt :))))

Gógita 2022.04.04. 22:49:41

@ulpius66: "Annyi jó kis cikket olvastam a ballibsi hírportálokon, hogy itt a vége!... "kiköltözöm" és hasonlók....."

Mindig csak hitegetnek. Sajnos. :-) Aztán maradnak.

Gógita 2022.04.04. 22:52:46

@alöksz róz: Elemzünk! Mint Török! Most ennek van itt az ideje. Ha eszük lenne, az ellenzékben is ezt tennék!

Boar. 2022.04.04. 22:57:12

@Gógita: Röviden és tömören: Szakadt volna fejed a narkós kurva anyád tripperes picsájába...
Ennyike ..kb. ennyit ér az írásod is meg az ámokfutásod a kommentszekcióban te retkes fideszpatkány.

Gógita 2022.04.04. 22:58:08

"Török szerint borzalmas volt az üzenete annak, hogy az eredményhirdető végén Márki-Zay egyedül állt a színpadon, mert azt üzente, hogy ő vitte el a balhét a választási vereségért. Valószínűleg ő sem ezzel a lehetőséggel számolt, és lehet, hogy feladja vagy szünetelteti országos politikai ambícióit. Azon, ahogy a hat szövetséges ellenzéki párt bánik Márki-Zayjal a vereség után, érdemes elgondolkodnia bárkinek a jövőre nézve."

index.hu/belfold/2022/04/04/torok-gabor-valasztasok-elemzes-inforadio/

Gógita 2022.04.04. 22:59:12

@Boar.: Na, csak felébredtetek a sokk után, így éjszakára.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.04. 23:00:41

@a nagy hohohorgász:
Szevasz horgi. Ezt csak azért mondod mert nem követed a politikát. A pártelnökúr garikaszparovként sakkozta ki az ellenzék lépéseit, nélküle a bömbiautózás senkinek sem jutott volna az eszembe. dea vidék b@zmeg. márciusban odajön a falusi finnugor a bömbihez hogy, "csókolom dinnye van?" anyád!.
Amúgy neked mint vallásos halkínzónak egy horogból van a kereszt a nyakadban?

a nagy hohohorgász 2022.04.04. 23:12:41

@R.V.Juli: nem én a hátamon cipelem a keresztet mint tudod ki....

Gógita 2022.04.04. 23:25:15

"Márki-Zay kommunikációs ámokfutásának két magyarázata lehet, de egyik sem mentség. Az első a rutintalanság. A másik pedig az ego. A kettő pedig összefügg.

Márki-Zay őszintén elhitte, hogy isteni küldetést kapott hazánk megmentésére.

Márpedig akit az égiek kísérnek egyik stúdióból a másik fórumra, akit személyesen Jézus kért meg, hogy ne haragudjon a Fidesz-szavazókra, mert azok nem tudják, mit cselekszenek, az úgy érzi, nem baj, ha rutintalan, hiszen majd a Szentlélek szól általa. Neki nem kell tanulni, fejlődni, másokra hallgatni, hiszen mindenki csak díszlet az ő nagy, egyszemélyes isteni színjátékában. Ezért veszett össze a sajátjaival is, és vállalt teljesen értelmetlen belső harcokat újságírókkal, médiumokkal, kutatóintézetekkel. Mindenhol árulót és árulást sejtett, hiszen egy isteni küldetésbe hogyan is vegyülhetne ennyi furcsa hiba?! Sajnos ez látszott. Bár sokáig én is hittem hasonlóban, mára inkább azt gyanítom, Isten egyáltalán nem vesz részt a választási kampányokban. Sem a Fidesz, sem az ellenzék, sem más oldalán. Márki-Zay Péter a saját küldetéstudata áldozata lett, aki egy hármas ígérettel lépett elő: nem csupán az ellenzéket egyesíti, de megszólítja a fiatalokat és a fideszeseket is. Egyik sem sikerült. Megrázó volt látni, mennyire egyedül maradt a végén, hogy a vereségben mennyire magára hagyták szövetségesei (?)."

index.hu/velemeny/2022/04/04/az-ellenzek-bukasanak-ot-oka/

tiltsál ki te gyökér 2022.04.04. 23:37:58

@Boar.: Nem akarsz új nicket? Mondjuk lábtörlő vagy kapcarongy? Felmosórongy?

a nagy hohohorgász 2022.04.04. 23:40:39

@R.V.Juli: te nem jártál hittanra lmbtq töltelék?

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.04. 23:49:48

@a nagy hohohorgász: Bat-micvó előkészítőre jártam de ott elneveztek Shlomitnak és a rabbinak szájszaga volt :(

a nagy hohohorgász 2022.04.04. 23:54:16

@R.V.Juli: sokat kell még tanulnod mire eléred kuncze szintjét.... gyere vissza 4 év múlva :))))

látjátok feleim szümtükkel 2022.04.05. 07:00:24

@Gógita:

Biztosan tanultak a fideszes polgármestertől, aki nyílt színen kijelentette, hogy addig nincs álláspont, amíg a központ nem közli vele..:D

látjátok feleim szümtükkel 2022.04.05. 07:03:09

@R.V.Juli:

Bízunk benne, hogy nem a próféta beszél belőled a paksi atom kapcsán.

látjátok feleim szümtükkel 2022.04.05. 07:07:24

@tiltsál ki te gyökér:

Bszod a fidesznek sem Orbán csinálja a marketinget, hanem a parlament a felé lejtő jogszabályokkal. Mári-Zay sem maga csinálta a marketinget az összefogásnak. Ennyit nem fog fel a velő a koponyádban? Hányszor mutatta az adófizetők pénzéből fizetett küzmédia pl. Duró Dórát, Márky-Zayt, Jakabot , és a többi ellenzéki párt képvoiselőjét? Ja, te nem nézed a közmédiát, rád csaka kommentelést bízzák?

látjátok feleim szümtükkel 2022.04.05. 07:11:46

@solar flare:

Mit értesz? Negven évig volt hatalmon a kádárizmus, illetve már több, mint ötven. Mintha Orbán lett volna az egyik, aki le akarta bontani Pozsgai elvtárs irányításával. Vagy rosszul emlékszem? Persze lehet, te azt sem tudod ki volt Pozsgai elvtárs?

solar flare 2022.04.05. 08:03:42

@látjátok feleim szümtükkel:

Nem tudom, hogy ki volt Pozsgai.
Azt viszont igen, hogy ki volt Pozsgay.

Boar. 2022.04.05. 08:35:45

@Gógita: Nem akarsz új fogsort?
Kivehetőst?

tiltsál ki te gyökér 2022.04.05. 08:53:13

@látjátok feleim szümtükkel:
"Hányszor mutatta az adófizetők pénzéből fizetett küzmédia pl. Duró Dórát, Márky-Zayt, Jakabot , és a többi ellenzéki párt képvoiselőjét?"
De hát nem az van, hogy senki nem nézi a közmédiát?
Lejt a pálya? Hát persze. A mi hazánknak miért nem lejtett?
Elmondom mi van, te szerencsétlen. Összeáll a fekete a fehérrel, az elmúlt 40 év legutáltabb és az országot majdnem csődbe juttató emberének a vezetése alatt. Aztán az élre tesznek egy tökéletesen alkalmatlan majmot, aki azon túl, hogy nem ért semmihez, de még folyamatosan hülyeségeket is beszél. Az egyetlen programpont az az, hogy Orbán lop, és minden szar.
Aztán amikor megkapjátok azt, ami jár, akkor sírtok, hogy lejt a pálya.
Hahaha. El se gondolkodj azon, hogy valami baj van veletek. Nem. A pálya lejt.
Öntitek a szart a netre, folyamatosan, a teljes internetes média ballib, de a senki által nem nézett közmédia, na az ami megnyeri a választásokat, mi? :D:D
Na, mondj fejből két műsort a közmédián.

tiltsál ki te gyökér 2022.04.05. 09:06:19

@látjátok feleim szümtükkel:
Aztán.
Duró Dóra azért csak megcsinálta magának a marketinget, nem? Ledarálta a könyvet, bevállalta azt ami ezzel járt. Fogta, és odatette magát a térképre, tessék, ez vagyok, ezt akarom, ezt csinálom. Lehet kitalálni, hogy tetszik vagy nem. Felvállalta.
Úgy, hogy soha nem néztem utánuk, de tudom, hogy a Mi Hazánk mit gondol buzzancsokról, migránsokról, Orbánékról, meg úgy általában a világról.

Na, most akkor lássuk, hogy az egész köcsögbrigád hova is pozicionálta magát? Mondjuk menekültügyben? Mondjuk homokügyben? Mondjuk háború ügyében? Itt a népszavazás, és a főhülye megmutatja, hogy érvénytelenül szavaz. Ukrajna ügyében csinálja majd azt amit mondanak neki a Nato központból, minden másban amit mond az unió és kész. Ja, és amit Orbánék csináltak az mind szar. De azért marad a rezsicsökkentés, meg a családtámogatás meg a minden, de az mind szar.

a nagy hohohorgász 2022.04.05. 09:25:04

@látjátok feleim szümtükkel: dolgozzál csak a fidesz 5. 2/3jáért te barom.

Tapi2021 2022.04.05. 09:27:24

@látjátok feleim szümtükkel: Milyen felé lejtő jogszabály?

Bemész a fülkébe, ikszelsz, kijössz, összeadják, az nyer, akinek több az iksze!
Ennyi.

Ez lehetne az ellenzék is, ha az emberek ezt akarnák többen, DE NEM EZT AKARJÁK.
Ennyi.
A többi csak nyavalygás!

Tapi2021 2022.04.05. 09:30:44

@látjátok feleim szümtükkel: " Hányszor mutatta az adófizetők pénzéből fizetett küzmédia pl. Duró Dórát, Márky-Zayt, Jakabot , és a többi ellenzéki párt képvoiselőjét?"

Mindig, amikor volt bármilyen akciójuk! MZP-t pl. minden nap sokszor.

Hogy hülyeségeket beszélt és hazudozott, mint az egész ballib oldal, arról csak ő tehet, csak ezt lehetett a híradóban is bemutatni!!!

Tapi2021 2022.04.05. 09:32:57

@Boar.: Beültetőst nem lehet?

Megjött a toleráns ballib értelmiség?

#szájbergyerek# 2022.04.05. 09:33:23

@tiltsál ki te gyökér:
Fasságokat mindig is mondott.
Egyébként a saját híveit is szembe köpte azzal, hogy tulajdonképpen esélyünk sem volt "ebben a rendszerben". Egy nappal előtte meg azzal etette őket, hogy "a győzelem kapujában állunk".
Erre a takonygerincű "szövetségesek" csak rátettek egy lapáttal.

tiltsál ki te gyökér 2022.04.05. 09:35:23

@#szájbergyerek#:
Szerintem ha a beszéd után lett volna még egy szavazás, akkor még 15%ot behoz a fidesz.

Boar. 2022.04.05. 09:39:20

@Tapi2021: Ez válasz volt egy üzenetre amit aztán valószínűleg törölt a blogger mert itt nem látom.
Nem vagyok toleráns. Ballib sem.

Tapi2021 2022.04.05. 09:41:40

@tiltsál ki te gyökér: Pontosan!

Az ellenzék egyetlen bravúrja, hogy elszabotáltak egy újabb fontos népszavazást! :-(
És nem azért, mert valóban annyira szeretik a homokosokat, meg a gyereke(i)k megrontását, hanem dafke, csak azért, mert Orbánékon akartak rúgni.

Elmebetegek.
Ennyit tudnak.

Tapi2021 2022.04.05. 09:42:35

@Boar.: A fene, pedig pár új fog jó lenne! :-)
Azt hittem reklám. :-)

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.05. 09:50:54

@látjátok feleim szümtükkel:
Nereménykedj, olvastam a Múzsán, hogy Putyinnak detonáló gombja van minden Roszatom reaktorhoz európaban és a világban.
NEM ÈRTEM!!!!! ORBÀN MOST VETT EGY RAKÀS OTROMBA NÉMET TANKOT!!! MÈR NEM KÜLDJÜK EZEKET UKRAJNÀBA A ZELENSZKINEK HARCOLNI??????
A PUTYINNAK BUKNI KELL mr. O'Biden is megmondta!!!!

ez a nevem senki 2022.04.05. 09:57:36

@Tapi2021: vár mindenkit fartúrókevén a berbécs ucca 17-be
ottan foglakozik a nagycsaládos fog sorokkal

Tapi2021 2022.04.05. 10:05:14

Most hallottam:
Az ellenzék csendes, újra csendes, nem hallatszik már ki zaj.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.05. 10:07:34

@tiltsál ki te gyökér:
Engemet megindított a beszéd. Egyenesen mineszotába Birinénihez.

látjátok feleim szümtükkel 2022.04.05. 10:13:10

@Tapi2021:

Nem arról szóltam, hogy mikor hazudozott róluk a közmédia, hanem mikor beszéltek/beszélhettek a közmédiában? Ritkán, 5 percig. A fidesz meg reggeltől másnap reggelig. Ez szerintem egyenlő lehetőség?
Azért olvasd műár el ki is hazudozik a népnek pl. a gáz áráról: index.hu/gazdasag/2022/04/05/energia-foldgaz-gazarak-putyin/

tiltsál ki te gyökér 2022.04.05. 10:38:46

@látjátok feleim szümtükkel:
"Keserű lesz az ébredés?"
Gázárak? Mert ha MZP vigyorogna most a Karmelitában, akkor megszűnne a világ körülöttünk?

tiltsál ki te gyökér 2022.04.05. 10:40:00

@látjátok feleim szümtükkel:
"Ritkán, 5 percig. A fidesz meg reggeltől másnap reggelig. "
Azért bazmeg, ha a miniszterelnök mond valamit, az hír. Ha egy kisvárosi messiás beszél valami baromságot, az annyira nem hír.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.05. 10:40:17

@tiltsál ki te gyökér:
Nem, de a IMF kihúzna minket a Zorbáni slamasztikából.

ez a nevem senki 2022.04.05. 10:41:16

amíg nekünk van a Viktorunk
rezsi csökkentett boldogság van

Tapi2021 2022.04.05. 11:51:45

@látjátok feleim szümtükkel: Mindenkinek világos, hogy háború van és a nyugat magára borította a bilit a saját szankcióival, meg azzal, hogy elhúzzák a háborút. Tehát ennek az árát sajnos mind megfizetjük.

Tapi2021 2022.04.05. 12:01:03

@látjátok feleim szümtükkel: Az sem használt, hogy ők maguk is bojkottot hirdettek a közmédiák ellen! Most a választás éjszakáján konkrétan elzavarták az egyik megyei napilap munkatársait, hogy ne tudósítsanak a helyi MSZP-sek eredményvárójáról. (Mondjuk ezt az eredményük fényében meg is értem.)

És számos alkalommal megtörtént hasonló. "Nem nyilatkozom, mert lakájmédia... stb."

Máshol az ellenzéki polgár,mester és hivatala bojkottálja a helyi lapot. Olyan szinten, hogy hivatalos információkérésre sem válaszolnak a VÁROS KÖZÜGYEIBEN!!!

Szóval nem kell itt sírni. Ilyenkor mi mást tehetnek ezek a "kormányközeli" médiumok, mint bemutatják azt, ami van?! Pl. XYZ ellenzéki politikus beszédjeit.
Úgy, ahogy elmondta.

Nem mondom, hogy nincs torzítás, mert van, de mikor nem volt?
Antall Józsefet min. elnökként nem engedték a közmédiában nyilatkozni, fontos országos ügyben!
Nem ma kezdődött ez, és nem a Fidesz-KDNP kormányok találmánya.

Tapi2021 2022.04.05. 12:10:57

@látjátok feleim szümtükkel: Elolvastam.

Először is, a Népszava olyan távol áll az objektivitástól és függetlenségtől, mint Makó Jeruzsálemtől.
De még írhatnának néha igazat is.

De én itt azt látom, hogy Putyin FEBRUÁRI tárgyalás után mondott egy kedvezményes árat. A Népszava korábbi, januári adatot hoz.
Aztán a cikk azt írja, hogy mégis csak volt kedvezmény is, legalább 40%-os.
Nyilván hosszútávon lenne érdemes egymás mellé tenni az árakat, legalább egy évét.

"Ugyanakkor megjegyzik azt is, hogy decemberben a két hónapos elcsúsztatást figyelembe véve is jelentős, 40 százalékos kedvezményt kaptunk a tőzsdei árhoz képest, igaz, ilyen „bőkezűségben” se előtte, se azóta nem részesültünk."

látjátok feleim szümtükkel 2022.04.05. 12:35:48

@Tapi2021:

Én meg megnéztem a villanyszámlát, amin már februárban és márciusban is emelkedett a kilowatt ár.

látjátok feleim szümtükkel 2022.04.05. 12:42:06

@Tapi2021:

Nem azt mondtam, hogy ma kezdődött, de 12 év alatt azért lehett volna kiegyensúlyozottabban is tájékoztatni. Mert akik nem a fideszre szavaztak, azok is ennek az államnak a polgárai és megérdemlik, hogy ők is szót és teret kapjanak az ő adójukból is fizetett közmédiában. Mert a köz nem csak a fideszeseké, úgy, mint ahogy nem volt az a korábbi hatalmak idején sem. Bár ez szerinted nagy valószínűséggel libsi nézet, de teszek a véleményedre, meg máséra is. Ez az ország minden itt élő magyar állampolgáré. Ha pedig a közéletből kirekesztitek aki nektek nem tetszik, az bezony nem demokrácia.

látjátok feleim szümtükkel 2022.04.05. 12:48:54

@Tapi2021:" Mindenkinek világos, hogy háború van és a nyugat magára borította a bilit a saját szankcióival, meg azzal, hogy elhúzzák a háborút. Tehát ennek az árát sajnos mind megfizetjük."

Mit kéne tenni a nyugatnak, nézni őlbe tett kézzel, hogy az oroszok visszajönnek? Vagy azt, hogy lövik a civil lakosságot? Ugye nem erre gondoltál? Teccenénk nagyobb gazdaságú ország lenni, akkor mi nem fizetnénk a háború árát. Vagy fogjuk az országunkat, és vigyük egy békésebb helyre? Mi kicsi orszűg és kicsi gazdaság vagyunk, jó sok demagógiával.
Tudod a demagógia csúcsa, hogy " ne mi fizessük meg a háború árát", és beszopták sokan. Mert gondolkodni bizony fizikai teljesítmény. Úgy látszik neked is.

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.05. 13:30:41

@Tapi2021:
A Nyugatot kritizálni az agresszor putyinnal szemben önmagában háborús bün! Téged abszolut cancel culturálni kellene ezért a kommentért!!! A szankciók szükségesek és olcsók ahhoz képest amit a nyugat vesztene ha rubellel kellenne fizetni az olajért Szaudi Arábiának dollár helyett!

ez a nevem senki 2022.04.05. 13:33:13

@R.V.Juli: na mennyé oszt copjál 1 blm-t magadnak
ha unattkozol

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.05. 13:57:48

@ez a nevem senki:
A szexuális tanácsadást hagyd meg inkább anyukádnak, ö legalább profi.

ez a nevem senki 2022.04.05. 14:07:41

@R.V.Juli: ki mint él úgy ítél
ahogy a művelt orosz mongya

Tapi2021 2022.04.05. 14:11:42

@látjátok feleim szümtükkel: De ki van kirekesztve a közéletből? Vagy a közmédiából? Mondom, hogy ők kezdték el a bojkottálást.
Oké, az igaz, hogy a közmédia, mint mindig most is ahhoz húz, aki fizet. És hajlamos kiemelni az ellenzéki megnyilatkozásokból a negatívumokat. De valljuk be azt is, ez nem túl nehéz, ha hülyeségeket beszélnek, hazudoznak, hangulatot keltenek és kritikátlanul nyomják azt, amit a nyugat rak a szájukba.

Szóval, ha ők sem csak az agitpropot akarták volna fullba nyomni (a kretént) a köztévében, talán több teret kapnak és talán még le is ülnek velük vitákra. De, ha egy vita másból sem áll, mint "loptok, megöltetek 40 ezer embert, Mészáros, O1G..., stb.", akkor mit várnak?

Én láttam kormány-ellenzék vitákat is, ahol az ellenzéki fél nem ezt nyomta, hanem konkrét esetekről, konkrét politikákról vitázott.

Ezzel együtt, én is szívesen látnék sokkal több két/több oldalú vitákat. Ám ebben az ellenzéki média sem jeleskedett.

Tapi2021 2022.04.05. 14:18:49

@látjátok feleim szümtükkel: A németek, angolok, franciák... is fizetik!

És igen, talán nem kellett volna hagyni, hogy az USA érdekei miatt belesodródjunk a háborúba. Sőt, hogy addig szorítsák sarokba az oroszokat, amíg ki nem tört a háború. (Amit néhány napos figyelmeztető háborúnak szántak! Ahogy azt már minden elemző mondja. Tized ennyi halott sem lett volna.
A nyugat meg hordja az olajat a tűzre (sok-sok fegyvert), és csodálkozik, hogy az egyre nagyobb, egyre több a halott! :-(
Hogy lehet ez?

R.V.Juli · https://migrationaid.org/ 2022.04.05. 14:24:49

@ez a nevem senki:
Jó kikupáltak téged a KGB iskolában, gratula!

látjátok feleim szümtükkel 2022.04.05. 18:03:41

@Tapi2021:

Látom a fidesz hátuljából lógsz ki te is. Azelmúltnyóc, akarom mondani 12 év alatt mikor álltak szóba az ellenzékkel, civilkkel? Ja, hát akkor, amikor valakit le kellett járatni. Azért kívánom, hogy még 20 év múlva is élvezzétek ezt a rendszer, és Orbánt, úgy, mint anno élvezték az elvtársak a kádári rendszert. Részemről a vita véget ért.

alöksz róz 2022.04.05. 23:40:45

@látjátok feleim szümtükkel: "12 év alatt mikor álltak szóba az ellenzékkel, civilkkel?" - az olyannal nehéz is szóba állni, aki ordít mindenre, köpköd mindent

Tapi2021 2022.04.06. 13:50:09

@látjátok feleim szümtükkel: Nos, nem gondolom, hogy attól, mert konzervatív, keresztény, nagycsaládos..., stb. vagyok, a Fidesz hátuljából lógnék ki.
Inkább arról van szó, hogy ők viszik azt a politikát, ami NEKEM megfelelő!

Avagy ők képviselik leginkább, ha nem is tökéletesen - de olyan van? - az én értékeimet, érdekeimet, prioritásaimat.

És hát nem így választunk magunknak politikai érdekképviseletet, pártot, képviselőt?
De.

Gondolom, te is azokra szavaztál, akik téged képviselnek, a te értékrendedet... Mint az ellenzék.
Neked ők jutottak most, nekem a Fidesz-KDNP.
Ez van.

Mi az, hogy szóba állni az ellenzékkel, civilekkel?
Mi folyt az országgyűlésben? Nem viták, párbeszédek?
Melyik civil szervezet nem tudott tárgyalni a kormánnyal, ha akart? Vagy, ha a kormány akarta?
És az szükséges volt?!

Ahogy alöksz is írta, az érem másik oldala meg az, hogy van-e egyáltalán kivel beszélgetni? A túloldal partner-e ebben? Partner volt?
Az egybites "loptok", O1G, diktatúra van, stb. okosságok, alaptalan, de igen súlyos vádak - amiket sajnos külföldön el is adtak, azért nem kap az ORSZÁGUNK pénzt pl. Brüsszeltől!!! - megalapozták vajon a párbeszédet, a párbeszédre való hajlandóságot, sőt, a párbeszéd értelmét?

Tapi2021 2022.04.06. 13:51:49

@látjátok feleim szümtükkel: "Azért kívánom, hogy még 20 év múlva is élvezzétek ezt a rendszer, és Orbánt"

Köszi! Remélem így lesz! Orbánnal vagy egy másik konzi-ker.-nemzeti/patrióta vezetővel.
süti beállítások módosítása