Az ballib áfium ellen való orvosság

Góg és Demagóg fiai

Góg és Demagóg fiai

HULK is beszállt a magyar választásba!

Számos külföldi kollégájához hasonlóan, ő is jobban tudja mi a jó itt, nekünk.

2022. április 02. - Gógita

 

hulk-thor.jpg

 

Itt vagyunk a hajrában. Szinte már mindenki eldöntötte, kikre, mire szavaz. Milyen JÖVŐT SZERETNE magának és az utódainak?!

Még eldurrannak az utolsó lövések a kampány-háborúban, aztán csend. Egy kis ideig. Még befutnak olyan hírességek nyilatkozatai, akiknek halvány lila fogalmuk nincsen a magyar helyzetről, hogy ki, kicsoda és mit akar, csak súgnak nekik ezt azt, azok, akiknek az ismeretségi körében vannak, akik amúgy is súgni szoktak a külföldnek. Ők általában nem a nemzeti-konzervatív-keresztény oldalt képviselik és szeretnék kormányon látni. Ennek megfelelően súgnak, értelmeznek (félre is), narrálnak másoknak sztorikat. Egy külföldinek. Aki elhiszi. Miért ne hinné?
Amerikából jöttem, mesterségem címere...

Mindenki azt hiszi el, ami neki tetszik, ami az ő világnézetével egyezik! Egyrészt ideológiailag egy oldalon állnak, másrészt kukkot nem tudnak magyarul. Nem tudnak ránézni egy híroldalra, blogra, kommentmezőre sem, hogy mit írunk és mondunk mi itt ebben az országban valójában?
Harmadrészt, nem érinti őket egyáltalán, hogy itt, velünk valójában mi lesz?
Miért érdekelné?
Angliában, az USA-ban?

Csak szomorú az ember kicsit, amikor kedvenc színészei, sportolói tesznek politikai nyilatkozatokat a mi választásunk előtt, úgy, hogy valójában nincsenek képben. Nagyon nincsenek.

Itt van pl. Mark Ruffalo, akit az egekbe emeltek a szuperhősös Marvel filmek, mint HULK-ot!
És a mi HULK-unknak véleménye van a magyar politikáról és társadalomról! Onnan Amerikából! És ő onnan tudja, hogy itt nekünk ki/mi a jó és a rossz választás!!! Jobban tudja, mint mi itthon.
Honnan tudja? Hát a súgóitól. És azok kik is? Lehet sejteni, abból is, hogy mit jelölt meg forrásnak: az "aHang" nevű szervezetet, amely tagja az OPEN (Online Progresszív Engagement Network) nemzetközi, balliberális hálózatnak. És amely itthon is "balról támad", a baloldalt segíti.
Aligha tekinthető független hír- és vélemény forrásnak.

És itt van, még nagyobb szomorúságomra, a magát is beégető John Cleese. (Monty Python forever.)

Aki szerint a magyar választók aszerint döntsenek, hogy ki verte le az 56-os forradalmunkat?! 
Meg is ad két lehetőséget.

 

Van egy kérdésem a magyar választókhoz:

Ki szállták meg Magyarországot az 1956-os forradalom után:

A: az ukránok

B: az oroszok

Kérem, hogy a szavazólapjukon válaszoljanak. 

 

Nos kedves John! A SZOVJETEK! A szovjetek szálltak meg minket. Akik az oroszok és az UKRÁNOK is voltak (meg még majd' kéttucatnyi más náció)!!!
Sőt kedves John ott a messzi Albionban: az akkor a Szovjetuniót vezető kommunista pártfőtitkár Nyikita HRUSCSOV volt, aki UKRÁN származású!!! És az ukrán kommunista pártban csinált előbb karriert, valamint Sztálin mellett részt vett az összes embertelen bűnben, beleértve a népirtásokat is.

Szóval, akkor kire is szavazzunk John?
Ön, aki annyira képben van, mit is tanácsol? ...

És a teljesség igénye nélkül egy focista is beszállt a magyar ellenzék mellett: "Ronaldinho szerint változásra van szükség Magyarországon, ezért a támogatásáról biztosította Gattyán Györgyöt és pártját."

Nyilván ő is szakértője a magyar viszonyoknak. (Hillaryról már nem is szólva.)

És így tovább, és így tovább.


 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kuntakinte100.blog.hu/api/trackback/id/tr1517796021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evilwolf 2022.04.03. 13:52:10

Mert nekünk az a jó, amit valaki mögmond. És akkó aza magyar demókrácia, ha valaki mögaszongya, hogy mia jó nekünk, és mijja a demokrácia.
Azha, te mögmondod, vagy ha a fidesz mögmongya, vagy ha a dk mögmongya, vagy bárki.
A lényeg, hogy önálló gondolatod ne legyen.
Mett az qrvára nem jó nektek, azoknak, akik mögakarják mondani, hogy nekem, nekünk mi a jó.
namennyetekajóbüdöspicsába!

Tapi2021 2022.04.03. 17:40:20

Kiélezett ideológiai háború zajlik, és ez már ráfekszik mindenre.

A manipulációs agymosás pedig mindennél fontosabbá vált. (Ezt látjuk az orosz-ukrán háború kapcsán is: aki uralja a médiát, az mondja meg, mi van, ki a bűnös, ki nem, stb.)

Az meg, hogy fogalmatlan amerikaiak, angolok... beleszólnak...
Mit mondjunk erre?
Akik még azzal sincsenek tisztában, ki, kit támadott meg, milyen hadseregek, egyáltalán országok voltak itt pár évtizede...

Tapi2021 2022.04.03. 17:41:40

@evilwolf: Valaki mindig megmondja!
Ha nem akarjuk, hogy átverjenek, magunknak kell utánanéznünk, mi igaz, mi nem az? Több forrásból.
süti beállítások módosítása