Az ballib áfium ellen való orvosság

Góg és Demagóg fiai

Góg és Demagóg fiai

Vera sajnálja, hogy nem tudnak jobban beleszólni, ki nyerjen!

"Vera Jourová: Nem tudjuk, mit lehetne tenni a magyar választásokkal."

2022. február 05. - Gógita

GettyImages-1231633668

Én tudom Verácska: NEM KELL BELESZÓLNOTOK!!!

"Az Európai Bizottság biztosa bízik benne, hogy a választások szabadok és tisztességesek lesznek Magyarországon.

De ha arról kérdez, hogy egy esetleges antidemokratikus vagy tisztességtelen választás esetén lesz-e válaszlépés, akkor azt mondanám, hogy nem látom, konkrétan mit lehetne tenni

– fogalmazott Vera Jourová. Hozzátette: az Európai Unióra és tagállamaira vonatkozó szabályokat annak tudatában alakították ki, hogy mindig mindenhol szabadok és tisztességesek lesznek a választások. A választások megszervezése teljesen a tagállamok hatáskörébe tartozik, ezért nem állunk készen az ilyen helyzetekre – jelentette ki az uniós biztos. Hozzátette:

Naiv illúzióban éltünk, hogy egyetlen állam sem fog eltérni ezektől az elvektől."

- írja az Index, uniós forrásra hivatkozva.

Akkor fordítsuk le: Nagyon sajnáljuk, hogy nem tudunk beleszólni (még ennél is jobban, ahogy eddig tettük!) a magyar választásokba, hogy az nyerjen, akit mi akarunk.

És így előfordulhat, hogy megint Orbánék nyernek, de ha így lesz, előre belengetjük, hogy valószínűleg csalással fognak nyerni. Bizonyíték erre? ELŐRE???? Semmi. De nem is kell, az "értő" fülek - világszerte, a hálózatban - veszik az adást. És továbbítják! Tupírozzák. Fokozzák. Amíg eléggé ellenséges hangulatot nem tudnak kelteni a mostani konzi-kereszténydemokrata kormány ellen, amely nem úgy táncol, ahogy fütyülnek.Pedig már igazán MINDENT megtettek, bevetettek ellene, amit a jog és a szürke zóna megenged (jogállamiság eljárás, pénzek visszatartása, az ellenzék minden őrültségének tényként kezelése...), nem beszélve a kommunikációs támadásokról, lejáratásról, dezinformációs hadviselésről, ami korlátlanul bevethető, ahogy a csövön kifér. 
 
Tudjuk: Iraknak vegyi fegyverei voltak, Szíriába több demokrácia kellett volna, hát vittek (volna), az oroszok háborút akarnak, Orbánék csalni fognak...!!! És talán már Bástya elvtársat is meg akarják végre gyilkolni...
Ezek egészen biztos állítások. Mind.
És akkor most vessünk egy pillantást az egykor virágzó Szíriára, Irakra...

Sebaj, legalább Ukrajna már cseréli is le a Kalasnyikovokat M akárhányas amerikai fegyverekre, meg dől oda az amerikai, nyugati fegyver is HITELBŐL... Ez kell.Meg minden (is). Nekik.


Csalni fognak Orbánék is. Ez tuti. Csak így lehet. Miért? Mert mi azt mondjuk!
Csak az a demokratikus választás, ahol sosem csalnak, ahol a mieink nyernek. Most a magyar ballib ööö... izé. "Szövetség"? Vagy mi is ez. Jobbiktól a DK-n keresztül a Momentumig.
Mindegy is, a MIEINK! Ez a lényeg. Szóval azok, akiknek "örülne Brüsszel"! Ahogy MZP-től tudjuk.
És már Verától is.

Csalás lesz, ha nem ők nyernek. És milyen kár, hogy ez a kis - renitens, szófogadatlan - Magyarország egy külön ország még (nem a vágyott EEÁ, egy kormánnyal, egy akarattal), egy szuverén állam, és nem tartozik Brüsszel fennhatósága alá teljesen, hogy "kivédhessék" azt, hogy olyan nyerjen, akit nem akarnak, aki nekik nem tetszik.

Hát ez van Verácska & Co.!

Még ez van, és így is marad, amíg tudunk tenni azért, hogy ne ti válasszatok magatoknak, "nektek tetsző" kormányt Magyarországon! A MAGYAROK majd eldöntik, kit, mit akarnak. Felnőtt módra, szuverénen.


A bejegyzés trackback címe:

https://kuntakinte100.blog.hu/api/trackback/id/tr9017201050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2022.02.05. 15:14:42

Ez a nő szóra sem érdemes. Mellesleg mi magyarok abban bízunk, amit mi magunk ellenőrzünk, nem pedig idegenek. Amúgy is diliből minden választásunkon voltak külföldi megfigyelők. Persze legutóbb is minden rendben volt, csak indirekt panaszkodtak, hogy lejt a pálya. Vagy, hogy nem lejt a pálya elégé nekik. :)

Gógita 2022.02.05. 16:00:10

@megamovieboy: Így van. Mindig itt vannak a nemzetközi ellenőrök, plusz eleve minden szavazókörben ott vannak a pártok, az ellenzék emberei, szavazatszámlálói is!!!

Csak megy a hazudozás, gyanúsítgatás, hangulatkeltés!

A fentiben az a súlyos, és az új, hogy már az EU is nyíltan beszállt ebbe a piszkos játékba.

És ez igen szomorú. Szinte már nyíltan beállnak azok mögé, akiket ők szeretnének. Nem is szinte.

Egy ernyőszervezetnek ezt nem lenne szabad megtennie, hogy beszáll a tagállamok politikai belügyeibe, egyik vagy másik fél mellett.
Aztán csodálkoznak, ha másik fél nem kedveli őket.

Gógita 2022.02.06. 16:54:08

@h.kovacs: Tehát arról beszél, hogy szerintük lehet, hogy az Orbán kormány/Fidesz-KDNP elcsalja a választást!

Egyáltalán miért dobja ezt fel a levegőbe, két hónappal a választás előtt?
A német választás előtt is mondott ilyet? Mi lesz, ha a CDU elcsalja választást? És nem tudnának mit tenni?

Ugye érted, hogy ha név szerint beszél egy pártról/kormányról, meg a csalásról, azzal konkrétan mit is tesz? A csalás gyanúját vetíti rá előre arra a pártra/kormányra!!!

És milyen alapon? X választáson vett már részt ez a kormány(párt, többet ők rendeztek, elcsaltak egyet is? NEM!!!
Akkor milyen alapon merészeli egy KÖZÖS EU-s képviselő, tisztségviselő a csalás gyanúját rávetíteni erre a kormányra? És éppen erre? A többire meg nem.

Pontosan tudjuk, miért?!
És ez elfogadhatatlan.
Normális világban és EU-ban az ilyen tisztségviselőket, akik az egyik tagállam kormányát ALAPTALANUL, hiszen nincs a kezében semmi bizonyíték, csak az ellenzék gyalázatos vádaskodásai, ilyen váddal, gyanúval illeti, azonnal kirúgnák!

Hogyan várható el tőle objektivitás és elfogulatlanság a posztján???
Nyilvánvalóan sehogy.

Ha arról akart volna beszélni, hogy egy esetlegesen bekövetkező csalással mit tudnának kezdeni BÁRMELYIK tagállamban (név nélkül!), akkor az elfogadható lenne. És nem lógna ki a lóláb, hogy ez is az Orbán kormány ellen folytatott kampány része csak.
De konkrét kormányt megnevezve?!!! Előre gyanúba keverve, pellengérre állítva?
Ne vicceljünk.

Ez súlyos hatáskörtúllépés. És mégis marad a posztján. Ez a szégyen. És ez (is) mutatja, hogy az EU-ban a kettős mérce, a szerintük renitensek kiszorítása, lejáratása, gyanúsítgatása, ellenük a hangulatkeltés teljesen rendben van.

Nincs rendben.

Gógita 2022.02.07. 18:24:14

@h.kovacs: Ez merő rágalom és alaptalan vádaskodás a lúzer ellenzék részéről, amelynek savanyú a szőlő!
Mivel nincs rájuk igény.
Most is csak a választás meghekkelésével nyerhetnek, ha..., így, hogy korlátozták egymás között a politikai versenyt, és azt, hogy a választók választhassanak közülük, hogy melyik kell, melyik nem?!
Így most, ha kell a máj, a szart is meg kell venniük vele!!!

Enélkül legalább kettő-három eltűnne a süllyesztőben, ahová egyébként valók lennének, mert nincs szavazójuk, nem kellenek. Ezt a hülye is tudja, érti.

Ők vádolják - meg Önök a követőik - a náluk jobbat csalással!!...
süti beállítások módosítása